Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
okıduğunı anlamaktan aciz misin cücük yol al diyom işine gelmiyorsaNe anlatiyon la Allahin kamili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okıduğunı anlamaktan aciz misin cücük yol al diyom işine gelmiyorsaNe anlatiyon la Allahin kamili
Utku ve kamil aglamayin tamam
adam ol öyle
adam ol öyle
Arkadaşlar boş boş tartışmayın eğer tartışmak istiyorsanız küfürlü bi şekilde atışın mod arkadaşlar görevlerini yapsın sıkıldılar
TapaTalK
neresi hocam siZin oralarKardeş tarzını seviyorum hakaret etmeden direk dalıyorsun bizim oralardan gibisin
Aslolan Galatasaray'dır
İkili tartışmalara giren değerli üyelerimiz, lütfen birbirinize hakaret edip bizi size ceza vermek durumunda bırakmayın. Burası sizler ile güzel,sizin cezalı olduğunuz ve fikirlerinizi alamadığımız bir ortamda bizimde bulunmamızın bir amacı kalmaz. Lütfen biraz sakin olunuz.
neresi hocam siZin oralar
durduk yere üçüncülük yapıyor.ömer ile konuşuyorum ben onluk bir durum yok.yorum yapacaksa adam gibi yapsın yoksa tavrımız buİkili tartışmalara giren değerli üyelerimiz, lütfen birbirinize hakaret edip bizi size ceza vermek durumunda bırakmayın. Burası sizler ile güzel,sizin cezalı olduğunuz ve fikirlerinizi alamadığımız bir ortamda bizimde bulunmamızın bir amacı kalmaz. Lütfen biraz sakin olunuz.