Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kwadwo-Asamoah.jpg

İkili tartışmalara giren değerli üyelerimiz, lütfen birbirinize hakaret edip bizi size ceza vermek durumunda bırakmayın. Burası sizler ile güzel,sizin cezalı olduğunuz ve fikirlerinizi alamadığımız bir ortamda bizimde bulunmamızın bir amacı kalmaz. Lütfen biraz sakin olunuz.

Arkadaşlar boş boş tartışmayın eğer tartışmak istiyorsanız küfürlü bi şekilde atışın mod arkadaşlar görevlerini yapsın sıkıldılar

TapaTalK

gasperini spinazzolaya laf atmış galiba. Paragöz gibi birşey mi demiş ne demiş...

Twitter

Biri çevirsin

abv asamoah

İkili tartışmalara giren değerli üyelerimiz, lütfen birbirinize hakaret edip bizi size ceza vermek durumunda bırakmayın. Burası sizler ile güzel,sizin cezalı olduğunuz ve fikirlerinizi alamadığımız bir ortamda bizimde bulunmamızın bir amacı kalmaz. Lütfen biraz sakin olunuz.

Üstat güzel diyorsunda geçen adamın biri bana hakaret ettiğinde böyle uyarı falan gelmemişti.

Aslolan Galatasaray'dır

durduk yere üçüncülük yapıyor.ömer ile konuşuyorum ben onluk bir durum yok.yorum yapacaksa adam gibi yapsın yoksa tavrımız bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt