Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-dürüst terim ve albayrak varken ki transferlerle bu adamlar gittikten sonraki transferler arasındaki fark ontivero ile messi arasındaki fark gibi
2-Faruk Süren döneminde hemen her transfer başarılıydı ve çoğunu terim getirdi ancak söz konusu Galatasaray ise hiç bir başkan ölene kadar koltukta kalmaz bunu öğren ilk önce
3-aysal zamanında alınanlar ve daha sonra iyi paralara satılan adamlar bu üç adam varken alındı bu adamlar gittikten sonraki alınan topçuların hemen hepsi çöp çıktı
4-Cengiz Ünderin alınmasını hiç düşünmedim ancak azıcık futboldan anlasaydın Cengizin çok iyi futbolcu olduğunu görürdün saydığım hakaretleri ben yapmamda senin yaptığını düşünüyorum
5-hayalinde görmeyeceğin başarıları getiren Terime salladığına göre sen kesin Galatasaraylı değilsin :)))
6-Forumdaki arkadaşlar bu konuların konuşulmasından sıkılıyor bu yüzden konuyu uzatma
7-Sen suya bu derken ben Galatasaraylıydım

Aslolan Galatasaray'dır
Mesajlarımda 1 tane hakaret bulursan üyelliğimi iptal ettirrim,bulamazsan sen iptal ettir ama eminim çok yedek vardır. Hele Terim için ne sallamışım?
Düşüncelerin dar derken haksız değilmişim.90 puanlık takımı 100 yapmak ile 20 puanlık takımı 60-70-80-90 puanlık takım yapmak arasında dağlar kadar fark var.Sneijderin yerine James Rordigues veya Melonun yerine Kante filan alacak halimiz yoktu.
1996-2000 arasındaki transferler için Googlea gir ve İrfar Kurtoğlu yaz. Terimsporluluğu bırak da önüne bak Ömer emmi.

Kavga var dediler geldik

Hazır gelmişken sorak bari karayılan Asamoah noldi la ?

Alanya'ya çalınan penaltıya bak. Hakemler leşşş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde evde maç izlerken sadece Avrupa maçlarında ve derbilerde forma giyerim, şimdi o kadar heyecanlıyım ki forma giyeceğim 2 SENEDE NE HALE GETİRMİŞSİNİZ ULAN BİZİ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt