Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Mesajlarımda 1 tane hakaret bulursan üyelliğimi iptal ettirrim,bulamazsan sen iptal ettir ama eminim çok yedek vardır. Hele Terim için ne sallamışım?1-dürüst terim ve albayrak varken ki transferlerle bu adamlar gittikten sonraki transferler arasındaki fark ontivero ile messi arasındaki fark gibi
2-Faruk Süren döneminde hemen her transfer başarılıydı ve çoğunu terim getirdi ancak söz konusu Galatasaray ise hiç bir başkan ölene kadar koltukta kalmaz bunu öğren ilk önce
3-aysal zamanında alınanlar ve daha sonra iyi paralara satılan adamlar bu üç adam varken alındı bu adamlar gittikten sonraki alınan topçuların hemen hepsi çöp çıktı
4-Cengiz Ünderin alınmasını hiç düşünmedim ancak azıcık futboldan anlasaydın Cengizin çok iyi futbolcu olduğunu görürdün saydığım hakaretleri ben yapmamda senin yaptığını düşünüyorum
5-hayalinde görmeyeceğin başarıları getiren Terime salladığına göre sen kesin Galatasaraylı değilsin))
6-Forumdaki arkadaşlar bu konuların konuşulmasından sıkılıyor bu yüzden konuyu uzatma
7-Sen suya bu derken ben Galatasaraylıydım
Aslolan Galatasaray'dır
Düşüncelerin dar derken haksız değilmişim.90 puanlık takımı 100 yapmak ile 20 puanlık takımı 60-70-80-90 puanlık takım yapmak arasında dağlar kadar fark var.Sneijderin yerine James Rordigues veya Melonun yerine Kante filan alacak halimiz yoktu.
1996-2000 arasındaki transferler için Googlea gir ve İrfar Kurtoğlu yaz. Terimsporluluğu bırak da önüne bak Ömer emmi.