Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psg şuan hem mbappe hem fabinho yu alacak nerden baksan 200 milyon da onlara gidecek bu mu ffp ?Transfer yasağı falan gelmez. Bjk ve FB ile olduğu gibi bizle de aldığın kadar öde anlaşması yapılır. Zaten Uefa denen tırt kurumun gücü sadece orta halli Avrupa takımlarına yetiyor. Cidden sıktı artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psg şuan hem mbappe hem fabinho yu alacak nerden baksan 200 milyon da onlara gidecek bu mu ffp ?
Fransa ligi 2. ve cl de başarısı olmayan takım 420 milyon euro harcayınca bir şey yok ama gs 20 milyona takım kurunca auuv
Aynı konuda fb ve bjk ye de üzülüyorum vr tamamen siyasi olduğunu da düşünüyorum bizim Türk takımlarından daha beter takımlar var yazıl günah bence.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Erman baya giydirdi onlaramoruk divancılar yüzünden yine yarım kalacak takım
tolga nasil vuramamis lan karsi karsiya yuh. Tutmaya calisiylr birde topu beceriksiz.. az becerik olsa gol krali olacak he
abv asamoah
pozisyon alması iyi yalniz2 haftadır beni sinir etti,evet ortasaha için cok iyi bi yedek ama sol açık olarak olmuyo.kacırdıgı gollerde feghouli veyahut iturbe olsa şimdiden 5 gol yazmıştı hanesine.beinsportsda bi poziyon vardı...fernandonun zekası için gösterdiler.fernando önünü açtı ,pas istedi .bu tolga geriye döndü.aklı yok çünkü.iturbe olsa önüne atar ,süper bi poziyona girebilirdik.
Levent Tüzemen bir şeyler zırvaladı diye mi Asamoah transferini yatırdınız? Kim ki o herif dediklerini ciddiye alıyorsunuz?
şu an GS bizden iyi açıkça söylemek gerekirse,
Bizim tarafta herkez çantada keklik görüyor şampiyonlugu ama işin rengi öyle değil.Negrado elimizde patlıyacak gibi , forvetsiz 3 kulvar çok zor.
Buna karşın avrupada olmayan bir GS var , çok iyi transferler yapmışlar , bugun seyrettim çok iyi oynadılar ve açıkcası gözümüzü korkuttu.
Arda hayallerine maceralarına girmezse GS alabilir ligi,biz GS ile çekiştikmi genelde kaybediyoruz....
Temponun düşmesinde önemli bir etkende değişikliklerin geç yapılması. Gecikti bence net olarak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
takimda solak oyuncu yok lan. Onunda eksiği var bayağı.
abv asamoah