Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b4a389701aaa51b83b41b0044c60db66.jpg

abv asamoah

matuidi gibi banko oynayacak sol ayaklı bir adam geldikten sonra bence asamoah kalmak filan istemez juventusta

tolga nasil vuramamis lan karsi karsiya yuh. Tutmaya calisiylr birde topu beceriksiz.. az becerik olsa gol krali olacak he

abv asamoah

Transfer yasağı falan gelmez. Bjk ve FB ile olduğu gibi bizle de aldığın kadar öde anlaşması yapılır. Zaten Uefa denen tırt kurumun gücü sadece orta halli Avrupa takımlarına yetiyor. Cidden sıktı artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psg şuan hem mbappe hem fabinho yu alacak nerden baksan 200 milyon da onlara gidecek bu mu ffp ?

Fransa ligi 2. ve cl de başarısı olmayan takım 420 milyon euro harcayınca bir şey yok ama gs 20 milyona takım kurunca auuv

Aynı konuda fb ve bjk ye de üzülüyorum vr tamamen siyasi olduğunu da düşünüyorum bizim Türk takımlarından daha beter takımlar var yazıl günah bence.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Asamoah olsa yeter bence de badou oyundan düşünce alırsın Linnesi sol beke ASO yu orta sahaya çekersin iki pozisyonu tek değişikle kurtarırsın. Çok faydalı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yedek için atalay,recep ve yunus takıma derhal kazandırılmalı.özellikle maç koptuktan sonra oyuna girmeliler.yine melih gökçimen süper bi solbek,sol açıktır kendisi...keşke oynasa da mest olsak.

Psg şuan hem mbappe hem fabinho yu alacak nerden baksan 200 milyon da onlara gidecek bu mu ffp ?

Fransa ligi 2. ve cl de başarısı olmayan takım 420 milyon euro harcayınca bir şey yok ama gs 20 milyona takım kurunca auuv

Aynı konuda fb ve bjk ye de üzülüyorum vr tamamen siyasi olduğunu da düşünüyorum bizim Türk takımlarından daha beter takımlar var yazıl günah bence.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ya herkese eşit şekilde uygulasınlar ya da uygulamasınlar. Gücünün yettiği mazluma yapıp güçlüye yapmazsan sen napıyon derler adama. Başkanı rüşvetten içeri giren kurumdan ne beklersin. Bence Türk takımları birleşip birşey yapmalı bu konuda

tolga nasil vuramamis lan karsi karsiya yuh. Tutmaya calisiylr birde topu beceriksiz.. az becerik olsa gol krali olacak he

abv asamoah

2 haftadır beni sinir etti,evet ortasaha için cok iyi bi yedek ama sol açık olarak olmuyo.kacırdıgı gollerde feghouli veyahut iturbe olsa şimdiden 5 gol yazmıştı hanesine.beinsportsda bi poziyon vardı...fernandonun zekası için gösterdiler.fernando önünü açtı ,pas istedi .bu tolga geriye döndü.aklı yok çünkü.iturbe olsa önüne atar ,süper bi poziyona girebilirdik.

Levent Tüzemen bir şeyler zırvaladı diye mi Asamoah transferini yatırdınız? Kim ki o herif dediklerini ciddiye alıyorsunuz?

Galatasaray'da Opta verilerine göre 5 oyuncu %90 üstü pas başarı yüzdesi ile maçı tamamladı. Fernando 109 pasının 100'ünü doğru yere attı.

abv asamoah

2 haftadır beni sinir etti,evet ortasaha için cok iyi bi yedek ama sol açık olarak olmuyo.kacırdıgı gollerde feghouli veyahut iturbe olsa şimdiden 5 gol yazmıştı hanesine.beinsportsda bi poziyon vardı...fernandonun zekası için gösterdiler.fernando önünü açtı ,pas istedi .bu tolga geriye döndü.aklı yok çünkü.iturbe olsa önüne atar ,süper bi poziyona girebilirdik.
pozisyon alması iyi yalniz :D
Podolskiden iyi pozisyon aliyor :d

abv asamoah

takimda solak oyuncu yok lan. Onunda eksiği var bayağı.

abv asamoah

8jkli bir taraftarın yorumu

şu an GS bizden iyi açıkça söylemek gerekirse,

Bizim tarafta herkez çantada keklik görüyor şampiyonlugu ama işin rengi öyle değil.Negrado elimizde patlıyacak gibi , forvetsiz 3 kulvar çok zor.

Buna karşın avrupada olmayan bir GS var , çok iyi transferler yapmışlar , bugun seyrettim çok iyi oynadılar ve açıkcası gözümüzü korkuttu.

Arda hayallerine maceralarına girmezse GS alabilir ligi,biz GS ile çekiştikmi genelde kaybediyoruz....

Temponun düşmesinde önemli bir etkende değişikliklerin geç yapılması. Gecikti bence net olarak

Doğru gecikti ama bir yandan da müdahale edecek oyuncu da çok az. Bu sebeple kızamıyorum da. Feghouli ve Asamoah gelince biraz daha derinlik oluşur. Rodrigues, Linnes, Tolga'dan ikisi bu kez kulübede olacak.

Uefa bize de sattigin kadar al cezasi verebilir yakinda.

Bu yuzden stratejik dusunmemiz lazim.

5 oyuncu sart uykumuz kacmamasi icin.

1. Asamoah
2. Vida /Castan
3. Sol acik
4. Yedek forvet
5. Yedek Turk kaleci

Sonra 3 yil da transfer cezasi alsak bile rahat oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt