Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasriyi Tudor vetoladı muhtemelen çok istese biz alırdık,Koşan basan adamları tercih ediyor reyiz

Rakip takım taraftarların yorumlarına baktım. Genel olarak bizim maçları kazanmamızı rakiplerin ligin en zayıf takımları olmasına ve bizim sezonu erken açmamıza bağlamışlar. İki görüşe de katılmıyorum. Ben osmanlı,göztepe ve kasımpaşa arasında önemli bir fark görmedim. Kaldı ki lig kalitesi genel olarak bu. Tüm maçları başakşehir ile oynamıyorsun. Anadolu deplasmanlarını ne kadar kazansan kardır. İçerde bizim takım zaten çok zor puan kaybeder bu iştahla. Sezonu erken açma mevzusuna gelirsek takım sadece lig oynayacak ve yeni oyuncularımız sezonu erken de açmadı. Benim şu an için gördüğüm iki sorun var. Birisi kondisyonumuz 60 dakikalık. Diğeri yedek oyuncular ile as oyuncular arasında çok fazla kalite farkı var.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer Asamoahıda dizilişden ziyade taktik için bu kadar istediyse helal olsun Tudora.
Asamoah gelse kenarda iyi hamle oyuncularımız olacak feghoulide girince.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tudor'un bu duruma müsade etmeyeceğini düşünüyorum. Selçuk diger yeni gelenlerlede iyi anlaşıyor sanırım gollerden sonra sarıldılar falan o ortam güzeldi yani. Selçuktan nefret ederim ben ama bu kadroda işler çeviremez bence...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım ama hiç belli olmaz işi garantiye alalım biz

XPERIA X

Anlaşılan o ki, bu sene kimi ezsek rakip kötüydü, Galatasaray için ölçü maçı değil diyecekler :D

Dursun Özbek, Cenk Ergün ve Yöneticilerle toplantı yaptı; En az 2 transfer daha yapılma kararı alındı. (TurkcellBipSpor)

Twitter

Rakip takım taraftarların yorumlarına baktım. Genel olarak bizim maçları kazanmamızı rakiplerin ligin en zayıf takımları olmasına ve bizim sezonu erken açmamıza bağlamışlar. İki görüşe de katılmıyorum. Ben osmanlı,göztepe ve kasımpaşa arasında önemli bir fark görmedim. Kaldı ki lig kalitesi genel olarak bu. Tüm maçları başakşehir ile oynamıyorsun. Anadolu deplasmanlarını ne kadar kazansan kardır. İçerde bizim takım zaten çok zor puan kaybeder bu iştahla. Sezonu erken açma mevzusuna gelirsek takım sadece lig oynayacak ve yeni oyuncularımız sezonu erken de açmadı. Benim şu an için gördüğüm iki sorun var. Birisi kondisyonumuz 60 dakikalık. Diğeri yedek oyuncular ile as oyuncular arasında çok fazla kalite farkı var.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor yeni gelen arkadaşlar geride dedi hatta fizik olarak
Bırak böyle düşünmeye devam etsinler

beyler basketbolda hatrı sayılır iyi bir sezon geçirdik farzedelim
ligde de bi 10 puan farkla şampiyon olduk ziraatide kazandık misal.. asamoah-welliton( yada başkası) ihtiyac transferlerimiz yapılmış düşünelim...

2018mayis ayinda ahmet özdoğan,adnan öztürk, durusn özbek gibi tabi baskalarida olacaktir seçimde aday oldular.
Dursun Özbek'in kazanmasını ister misiniz? Meraktan soruyorum... herkes görünüşünü belirtirse güzel olur, önemli konu bence

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başarılı olan kadro bozulmaz. kim olursa olsun devam edilmeli.

Isınma sırasında taraftarın çağrısını geri çeviren Selçuk İnan sabah kahvaltısına da inmedi. Tudor duruma çok sinirlendi.
( @Selim_Bayer ) https://twitter.com/RedReport_/status/899182551851577344/photo/1

Kahvaltiya gercekten inmediyse sorun buyuk, hem de kaptan, takimin ahengini bozmadan caresine bakilmasi gerekir
Bu isler boyledir, ilerleyen haftalarsa misal Feghouli gelecek Garry yedek kalacak baslar onu islemeye, Asamoah gelir Linnes ya da Tolga falan yedek kalir baslar onlari da islemeye, iste sen hakediyordun bak nasil kesti aninda o kadar ozveri gosterdin deydi mi falan, 2 kotu pas atarsin taraftar asar seni bak ben sampiyonluklar kazandirdim bana ne yapiyorlar falan
Sonra 1-2 kotu sonucta cetecilik baslar tekrar
Yillarca boyle somurduler Galatasaray'i
Ben artik tam profesyonel, parasini alan karsiliginda da kendi degil takim icin oynayan oyuncular gormek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt