Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescunun gelmemesi hayırlı oldu
Ali dürüst bu camianın gelecekteki başkanıdır

Olay Lucescu'nun gelip gelmemesi deği zaten. Yapılan muamele. Ayrıca Galatasaray'ın zor gününde elini taşın altına koymayıp Yıldırım Demirören'in altına koyan kimse Galatasaray'da gelecek beklemesin. Zor günde TFF, iyi günde ben Galatasaraylıyım. Yok öyle bir dünya

Son düzenleme:
Rakipler kötü idi eyvallah ama hiç biri ne Fener'in berabere kaldığı Göztepe, ne Beşiktaş'ın berabere kaldığı Kasımpaşa'dan kötü değillerdi. Biz çok hırslı olduğumuz için var olduklarından da kötü göründüler onlar daha çok fırsat verecekler yine her şey olabilir aynı takımlarla oynadıklarında.

[TABLE="class: lr_tbl ts, width: 631"]
[TR="class: _Fb _jZc"]
[TD="class: _Xc vk_pl"]22 Eki - Süper Lig

TWjoccvTU4JXZJZ3aW3cVg_56x42.png
Galatasaray
[/TD]
[TD="class: _Bh, align: center"]
[COLOR=#878787 !important]-[/COLOR]
[/TD]
[TD="class: _Eb _Wi, align: right"][COLOR=#878787 !important]Henüz belli değil[/COLOR]

Fenerbahçe
HOQreZgFrmtQiLi8HKb9zA_56x42.png

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 7"][/TD]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]29 Eki - Süper Lig

rQs-vhZVYO9BbP4nInu3uw_56x42.png
Trabzonspor
[/TD]
[/TD]
[TD="class: _Eb _Wi, align: right"][COLOR=#878787 !important]Henüz belli değil[/COLOR]

Galatasaray

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]5 Kas - Süper Lig

Galatasaray
[/TD]
[/TD]

Gençlerbirliği
Uso17CX-1FSK7s5R0J5ldA_56x42.png

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]19 Kas - Süper Lig

b_G6FYhPyTa_WdhdikiqyA_56x42.png
Başakşehir
[/TD]
[/TD]

Galatasaray

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]26 Kas - Süper Lig

Galatasaray
[/TD]
[/TD]

Alanyaspor
md9O0STrEeOCrs7txX4sMA_56x42.png

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]3 Ara - Süper Lig

WLe9Xg7ka5F3k1Q2Wq3eOA_56x42.png
Beşiktaş
[/TD]
[/TD]

Galatasaray

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şu fikstür epey kasvetli buradan lider çıkarsak devreyi de lider kapatmış oluyoruz haliyle bence daha da vermeyiz o saatten sonra.
Bence şu seride iç sahadaki maçların hepsini kazanırız. Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş maçları zaten geçen seneden farkımızı ortaya koyacağımız maçlar olacak.

Olay Lucescu'nun gelip gelmemesi deği zaten. Yapılan muamele. Ayrıca Galatasaray'ın zor gününde elini taşın altına koymayıp Yıldırım Demirören'in altına koyan kimse Galatasaray'da gelecek beklemesin.
Ünal aysal kaçıp gittiğinde bu adamlar takti sana 4ncu yıldızı
Hangi fedakarlıktan bahsediyorsun
Adamlar her geldiğinde şampiyon yaptı takımı
Yildirim demirören dediğin kukla yarın onu alırlar gokseli korlar

beyler basketbolda hatrı sayılır iyi bir sezon geçirdik farzedelim
ligde de bi 10 puan farkla şampiyon olduk ziraatide kazandık misal.. asamoah-welliton( yada başkası) ihtiyac transferlerimiz yapılmış düşünelim...

2018mayis ayinda ahmet özdoğan,adnan öztürk, durusn özbek gibi tabi baskalarida olacaktir seçimde aday oldular.
Dursun Özbek'in kazanmasını ister misiniz? Meraktan soruyorum... herkes görünüşünü belirtirse güzel olur, önemli konu bence

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben isterim
Nedeni;
Kimse gorev almak istemezken geldi gorev aldi
(Bu anlamda Adnan Polat'i da takdir ederim)

evet hatalar yapti ama elinde uzun kontratli oyuncularla transfer kisitlamasina takildi, 2 seneyi rolanti gecirmek durumunda kaldi

Ilk 2 mactaki sistemi gordukten sonra Takimi tamamen Tudor'un istedigi oyunculara gore yaptigini dusunuyorum bu da profesyonellik anlaminda hosuma gidiyor

bu nasri olayı ucak fotosuna ragmen karışık.beinsports falan niye son dk vermedi hala?
Nasri gelsin antalyaya ne var bunda lig güzelleşir
Seyirci artar izlenirlik artar rekabet güçlenir
Sadece Galatasaray güçlensin diğerleri zayıf kalsın düşüncesi yanlış bir düşünce
Rakiblerin güçlü olsunki sen güçlü olasın
Ulusal başarı gelsin

Ünal aysal kaçıp gittiğinde bu adamlar takti sana 4ncu yıldızı
Hangi fedakarlıktan bahsediyorsun
Adamlar her geldiğinde şampiyon yaptı takımı
Yildirim demirören dediğin kukla yarın onu alırlar gokseli korlar

Abdürrahim Albayrak'a en ufak bir sitemim yok. Ancak Ali Dürüst olayı aynı değil. Bura da konu Lucescu'nun gelip gelmemesi değil. Konu yapılan terbiyesizlik. Galatasaray başkanı her ne kadar vasıfsız bir insan olsa da makama saygı denilen bir olay vardır. Hali hazırda görüşülen ve hatta başkanın gidip görüştüğü bir adamı aldılar gidip. Demirören denen adama o kadar nefret besliyorum ki altındakiler de nasibin alıyor

OPET, Antalya'da stadyuma sponsor oldu. Stadyumun adı Opet Stadyumu olacak. OPET ayrıca, Nasri transferini de üstleniyor.

:(

Abdürrahim Albayrak'a en ufak bir sitemim yok. Ancak Ali Dürüst olayı aynı değil. Bura da konu Lucescu'nun gelip gelmemesi değil. Konu yapılan terbiyesizlik. Galatasaray başkanı her ne kadar vasıfsız bir insan olsa da makama saygı denilen bir olay vardır. Hali hazırda görüşülen ve hatta başkanın gidip görüştüğü bir adamı aldılar gidip.
Emir büyük yerden gelince kuzu gibi gider hepsi
Bırakın reailstligi ali dürüst sağlam Galatasaray lıdır

Sizce aynı düşüşü yaşar mıyız tekrar yani maçın ikinci yarısında olandan bahsediyorum? Milli takım arası ile tam olarak oturup bu sorunu çözeriz diye umuyorum ama çok mu efor sarf ediyoruz böyle oynarsak bunu yaşamak zorunda isek neden feragat edeceğiz aslında haftada 1 maç yapacağız sadece ve 90 dakika bu performansı göstermeleri beklenebilir nihayetinde insanlar... Birde hep birlikte savunma yaptığımız için kendi ceza sahamızda ve civarında top kazandığımızda çıkamıyoruz bu sorun nasıl aşılacak merak ediyorum rakipler zayıf olduğu için çok göze batmadı ama bunlar ileride başımızı ağrıtabilecek göstergeler, umarım çözülür.

Sizce aynı düşüşü yaşar mıyız tekrar yani maçın ikinci yarısında olandan bahsediyorum? Milli takım arası ile tam olarak oturup bu sorunu çözeriz diye umuyorum ama çok mu efor sarf ediyoruz böyle oynarsak bunu yaşamak zorunda isek neden feragat edeceğiz aslında haftada 1 maç yapacağız sadece ve 90 dakika bu performansı göstermeleri beklenebilir nihayetinde insanlar... Birde hep birlikte savunma yaptığımız için kendi ceza sahamızda ve civarında top kazandığımızda çıkamıyoruz bu sorun nasıl aşılacak merak ediyorum rakipler zayıf olduğu için çok göze batmadı ama bunlar ileride başımızı ağrıtabilecek göstergeler, umarım çözülür.
3. Golü bulduktan sonra geldi düşüş yani skor oyunculari rahatlatti, Tudorda bunu diyor. Normal bu bence. Ligin başı hemde 60 dk dayanabilen takim yok zaten ligde. Güzel performansti bence. O düşuste bile gomis ile beraber net pozisyon yakalamıştık 4 5 6 gelebilirdi bir anda..

Gidecekler zaten öyle görünüyor Mersin,Eskişehir örnekleri ortada. Haddini bilmek çok önemli

Yazık abi insan üzülüyor. Yahu Nasri'yi alsan da olacağın sıra en fazla 4-5. Almasan da en kötü 6-7. Nasri parasıyla o sponsor müthiş bir altyapı organizasyonu kurup atıyorum babalarının dedelerinin adı da o akademiye veirlse çok daha faydalı olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt