Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygu olarak hala normale dönemiyorum, zevkin şokundayım... Bu nasıl futbol be Cimbombum....
Randy_4b32ea_1152423.jpg

Asamoah yi satmayacakmis gibi birseyler yazmis ulan di marzio adam ol

Herkesin malumu olan ve kadroda yer almayan cöpleri saymazsak teklif gelmesi durumunda pek ala gönderebilecegimiz bir cok oyuncu var.

Carole, Selcuk, Sinan ve hatta Yasin icin söylentiler var. Söyle Carole'den 3 milyon, Selcuk'tan 1-2, Sinan'dan 3.5 civari, Yasin'den de 2 civari para gelse hem bütcemiz epey rahatlar hemde huzuru bozan yerlilerin tamami gönderilmis olur. Bu gelen 10 milyon euroya ilaveten maas bütcesi cok rahatlar. Yedek yerlileri falan rahatlikla upgrade edebilecegimiz bir para.

Feghouli'yi 4.250 milyona almisiz, helal, bu piyasada bu para Feghouli kalitesinde bir oyuncu icin hic birsey.

Magazine yüzde yüz katılıyorum da abi şimdi bu adam 2 yıl önce,Real Barca savunmalarını ipe diziyordu.Yani öyle yavaşlatma falan olmaz be renktaş :D

iki sene onceki haliyle bugunku hali arasinda cok fark var berkay.

bugun gorduk takim baya hizli oynuyor ve bir suru eksige ragmen.

arda cok ters olur bu takima.

haraketli biri lazim sol kanata.

arda gelirse selcuk da rahatlar takımı karıştırabilirler onun yerine emre moru kiralamak cok daha iyi herşey mahfolabilir yoksa

Takımda son 2 seneye göre en belirgin şey İQ yukselmıs kornerden gol yedıkten sonra bıdaha korner yaptırmamak ıcın oyuncular elınden gelenı yaptı :D

Stoper transferini unutuyorsunuz, calismalar varmis, cok sevindim
Serdar iyi stoper ama sakatlanirsa ayvayi yeriz, stoper cok önemli

Bence Stoper > Sol bek suan

Bide şu var

Bu dinamik takım o çok övülen bjk'nin içinden geçer. Bjk belli bir süre sonra nefes nefese kalmaya başlayacak badou ve fernando gibi orta saha kimsede yok şu an.

Yasini zerre sevmiyorum ama Arda mi Yasin mi diye sorsan Yasin derim. Arda nin yaninda Yasin melek kalir.

Arda yuvasına dönmeli bence. Bonservisi ile alınsın istemem lakin 1 yıl kiralık bir bakmak lazım. 66 numaralı forması da hazırmış, cenk öyle diyor.

Geldikten sonra bize de desteklemek düşer. Kafayı futbola verirse uçarız

Takimda magazin ve siyaset olmasin diye ardayi istemiyoruz sevdigimizden degil.
ardanin gelip takim icinde kamplasma cikaracagi da ayri bir konu.terimi yiyen adam bu takimda neler yapar.barcelona gibi takimda bile yalniz kalmayi basarmis cep telefonunu elinden dusurmeyen adam gelmesin bi zahmet.
futbolculuguna lafim yok katki da verir orasi ayri ama triplerini cekemeyiz hic.

Asamoah gelirse ilk 11 de

Muslera
Maicon
Mariano
Asamoah
Badou
Fernando
Belhanda
Feghouli
Gomis

9 yabancı oluyor. Hem sol açık hem de stoperi yabancı yapamayız. Ya stoper ya da sol açıktan birisi türk olmak zorunda yoksa Garry ve Linnes yedekte bekleyemiyor.

Son düzenleme:
Juve spizzanolla mi neyse al iste onu asamoahyi ver bize

BJk her daim yarışın içinde tutulacaktır hakem performanslarıyla. Ne kadar iyi kadro kurarsak kuralım farkı açmamız zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt