Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.198
- 24.227
- 3.093
4 gün sonra yine maç var doyamadım anasını satayım feg in olmayışına çok canım sıkıldı da inş kazasız geçeriz şu maçıda içerde 50 bine oynarız sivas maçını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiralasınlar o zamanlar puştluk yapmasınlar versinler şu herifi bizeJuve Asamoah'i satmak istemiyormus
Arda yuvasına dönmeli bence. Bonservisi ile alınsın istemem lakin 1 yıl kiralık bir bakmak lazım. 66 numaralı forması da hazırmış, cenk öyle diyor.
Geldikten sonra bize de desteklemek düşer. Kafayı futbola verirse uçarız
4 gün sonra yine maç var doyamadım anasını satayım feg in olmayışına çok canım sıkıldı da inş kazasız geçeriz şu maçıda içerde 50 bine oynarız sivas maçını.
iki sene onceki haliyle bugunku hali arasinda cok fark var berkay.
bugun gorduk takim baya hizli oynuyor ve bir suru eksige ragmen.
arda cok ters olur bu takima.
haraketli biri lazim sol kanata.
Mehmet Demirkol: "Lig başlamış, Cenk Ergün '4 transfer yapacağız' diyor. Bunlardan ikisi Arda ve Asamoah. Ben böyle bir şey görmedim."
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selçuk levent tüzemene kesin para vermiş adam selçuk haftaya oynar diyo yaw
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
önce sampiyonlar liginde dayak yeseler de sonra da biz koysak ya da önce biz koyalım,sonra dayak yesinler.bilidiğim kadarı ile 9 hafta boyunca derbi yok bize.Bjk ile kacinci hafta oynuyoruz? Tam form tutmadan karsilasmak istemeyecegim tek takim bjk.
Levent Tuzemen futboldan anlamiyor. Oralari dinleme zaman kaybi. Illaki bir spor programi dinleyeceksen piyasada benim gordugum futboldan anlayan bir Ali Ece var.