Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gün sonra yine maç var doyamadım anasını satayım feg in olmayışına çok canım sıkıldı da inş kazasız geçeriz şu maçıda içerde 50 bine oynarız sivas maçını.

Mehmet Demirkol: "Lig başlamış, Cenk Ergün '4 transfer yapacağız' diyor. Bunlardan ikisi Arda ve Asamoah. Ben böyle bir şey görmedim."

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

juventus vermiyo analdıgım sandroyu,vermezler de zaten su an

Arda yuvasına dönmeli bence. Bonservisi ile alınsın istemem lakin 1 yıl kiralık bir bakmak lazım. 66 numaralı forması da hazırmış, cenk öyle diyor.

Geldikten sonra bize de desteklemek düşer. Kafayı futbola verirse uçarız

Aga Arda yi az cok hepimiz taniyoruz. Belki bir kac ay top oynar sonra yine baslar burnunu her naneye sokmaya, huylu huyundan vaz gecmez.

Marianonun sol bek versiyonu var mi piyasada. Asamoah olmaz ise alternatigi Strinic olmasin mumkunse. Telles olmaz ise alternatifi Hakan Balta gibi birsey yani bu

Selçuk levent tüzemene kesin para vermiş adam selçuk haftaya oynar diyo yaw

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Orhan Nesha - 15.08.2017 01:24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

beşiktaşa 3 tane atarlar
keza bize de
bu bir gerçek
kağıt üstünde en iyi kadro bunlarda
siz derbiye‚ büyük maçlara ayrı bir konsantre olmuş belhanda‚mariano‚ fernando‚ gomis‚ feghouli izlediniz mi?
bu adamlara o maçlar öncesi ´´liğin en önemli maçı‚ son 2 senenin şampiyonuyla oynayacaksınız‚ ezeli rakip´ deyip sal bakayım sahaya
josefli‚ oğuzhanlı‚ atibalı orta sahaları eziyorlar mı ezmiyorlar mı göreceğiz
derbilerde izlersiniz ezici kaliteyi
Hatırlatayım
Anelka‚Alex‚ Appiah´lı dönemi
kadromuz ezici üstündü
derbide 4 tane atıyorduk
bu oyuncuları anadolu maçlarına konsantre ederlerse açık ara şampiyon olurlar.
kim çıkardı Tudor rezalet hoca diye?
Attıkları ilk gole bakın bugün
boş alan koşuları‚ overlap‚ tamamen çalışılmış pozisyon‚ golü atan adama da bakın
Fernando ile mariano gibi (çok beğendiğim) iki oyuncuyu dursun kendi kafasından mı aldırdı?
Dirar´ı 4.5 milyona almışsın
Feghouli kaça geldi?
Tudor istediği takımı kurmuş

Aziz gitsin de
Futbolun kaliteli ayaklarla oynandığını
çöpleri hemen şutlamak gerektiğini
her mevkiye avrupanın iyi takımlarından kaliteli oyuncular almak gerektiğini
galatasaraya bakıp görsünler
azizin saçma sapan dağıttığı‚ saçtığı paralara
bizde her mevkiye üst düzey oyuncu alabilirdik
enkaz üstüne enkaz bırakan
illa 2-3 mevkisinde çöp olan takım‚ köylü çoban hocaları görünce protesto etceksiniz hemen
en başta
AZizistifa diye bağırmayanlar
şuan bile ihanet ediyor [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu arada forumda gereksiz yere olumsuz olan,gereksiz yere karamsar olan ABİLER var,bi kendinize gelin Allah askına.dursuna veya takımdan x kişiye olan nefretinizi,öfkenizi başkasına yansıtmayın.yeni futbolcularımızı yemeyin.

4 gün sonra yine maç var doyamadım anasını satayım feg in olmayışına çok canım sıkıldı da inş kazasız geçeriz şu maçıda içerde 50 bine oynarız sivas maçını.

Bu akşamki tempo ve isteğe hiçbir STSL takımı dayanamaz. Yeterki ayni istek ve mücadele olsun

Bjk ile kacinci hafta oynuyoruz? Tam form tutmadan karsilasmak istemeyecegim tek takim bjk.

bu sezon hakemler olmasa tinerciler ilk 3 e giremezler özellikle şenol güneş bunun cok net farkında konusmalarına bile yansıyor

iki sene onceki haliyle bugunku hali arasinda cok fark var berkay.

bugun gorduk takim baya hizli oynuyor ve bir suru eksige ragmen.

arda cok ters olur bu takima.

haraketli biri lazim sol kanata.

Ne farkı olduğunu anlayamıyorum,Barca'da olmadı işte. Atletico da hızlı oynayan,hızlı çıkan bir takımdı gayet.Arda ligin çok üstünde.Temposu çok iyi,hızlı değil ama onun da oyun zekası hızlı.Bence olayları olmasaydı ve karakteri iyi olsaydı, herkes şimdi Barca'da yapamadı,kaptan yuvasına dönsün derdi.

Mehmet Demirkol: "Lig başlamış, Cenk Ergün '4 transfer yapacağız' diyor. Bunlardan ikisi Arda ve Asamoah. Ben böyle bir şey görmedim."

Bu Demirkol cok yavsak birisi. Bunun sözünün hic bir degeri yok gözümde artik.

Donk gelmeden önce Donk söyle iyi söyle Galatasaray'a yarar saglar falan deyip geldikten sonra Donk Galatasaray kalibresinde bir oyuncu degil diye dansözlük yapmisti.

Bu adam türk televizyonundaki en sinsi ve icten pazarlikli yüzlerden birisi. Belki de acik ara en sinsisi olabilir.

Selçuk levent tüzemene kesin para vermiş adam selçuk haftaya oynar diyo yaw

Levent Tuzemen futboldan anlamiyor. Oralari dinleme zaman kaybi. Illaki bir spor programi dinleyeceksen piyasada benim gordugum futboldan anlayan bir Ali Ece var.

Saha dışındaki Selçuk saha içindekinden daha tehlikeli. Oynamadığı her maç medya üzerinden takımı karıştırmaya çalışacaklar çok bariz, acil kurtulmak lazım.

Levent Tuzemen futboldan anlamiyor. Oralari dinleme zaman kaybi. Illaki bir spor programi dinleyeceksen piyasada benim gordugum futboldan anlayan bir Ali Ece var.

Yok dinlemem zaten denk geldi delirdim

31834.jpg

Arda ve Asamoah alinirsa sol taraf tamam. Stopere belli ki hala adam bakiyoruz. Cenk Ergün gercekten futboldan anliyormus. Helal olsun adama. Daha önce salladiysam affetsin. Su kadroyu olusturduktan sonra yemisim Besiktas'i. Aldigimiz tüm adamlar ilk 11 oyuncusu ve futbola ac oyuncular. De Jong ve Podolski gibi bitik oyuncular degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt