Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP açiklamasi bekliyoruz

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Nerdeyse 11 tane yeni adam aldik bu da beni tedirgin ediyor

Evet ne kadar yeni iyi adamda alsak şimdi görecez kim nedir ve başkanımız dursun td tudor iken ayrıca bu sezonherkes iyi transfer yaptı bjk fb b.şehir trabzonda transferler yaptı ve fb-bjk-ts ilk haftadakı hakem hatalarını görduk bizde neler olacak görecez hakemlere medyaya karşı bir sene geçiricez o yuzden arda nın gelmesini istemiyorum herkes ugrasıp arda uzerinden saldırıcak yani iyi adamlarda alsak tedirginlik olacak bu sene ve bu kadar para dağıtmışken bu paralar nasıl oldu eğer riva paralarını yedilerse öyle görülüyor o zamanda seneye sıkıntı büyüyecek .

Son düzenleme:
gazeteciler haberleri maçtan sonra verir,umarım galibiyet gelir ardından bir kaç duyum haftamız güzel geçsin

Asamoah ve sol kanat forvet gelmesi dilegi ile .. Hadi yeni nöbet basarabilirsin

sol bek Carole 'den Asamoah 'a upgrade edilirse kafaları yeriz artık :oley:

Asamoah gelsin ben kafiyim başka transfer gelmese de çok zoruma gitmez ...

Burak bizdeyken herkes bela okuyordu trabzona gidince herkes kral demeye başladı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim oyunculara böyle bi hıyar bu derece sert girerse onun sülalesine enteresan küfürler ederim

Dün Istanbula indikten sonra acil isleri yüzünden sessiz sedasiz Ingiltereye geri dönmüs.
Yarin ya da en gec 48 saat icinde Istanbula gelip sözlesmeye imza atacak. (Nevzevat Dindar)
Buna inanan çıkar vallahi ki ben bile şüphelendim bir an olsun

Nejat kardeşimiz bıtik yorgun ve nefret dolu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değil de bu Sinan 1-2 maç da olsa başımıza bela olacak. Herif şimdi bugün oynarsa muhtemelen yine hem kendini hem bizi hayattan soğutacak, sırf işte ben gitmek istiyorum tavrı. İşine kulübüne saygısı olmayan bir g.tverenden fazlasını beklemeyeceksin. Benfica'nın bunca zamandır inkar etmesi de bu yüzden işte, bakın adam gitmek istiyor diyip fiyatı çekebildikleri kadar aşağıya çekecekler. Keşke Feghouli 1-2 hafta erken gelseydi dedirtiyor maalesef.

Ohhh artık bu nöbette feghouli'yi getiriyoruz yok, asamoaaaaaahhhhhh

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt