GSCimbom
M

Transfer Nöbeti (ARŞİV 15) Sayfa 7

Melih Açıkgöz ·

Cevap
9,5K
Okunma
700,8K
Sayfa
7/476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerdeyse 11 tane yeni adam aldik bu da beni tedirgin ediyor

Evet ne kadar yeni iyi adamda alsak şimdi görecez kim nedir ve başkanımız dursun td tudor iken ayrıca bu sezonherkes iyi transfer yaptı bjk fb b.şehir trabzonda transferler yaptı ve fb-bjk-ts ilk haftadakı hakem hatalarını görduk bizde neler olacak görecez hakemlere medyaya karşı bir sene geçiricez o yuzden arda nın gelmesini istemiyorum herkes ugrasıp arda uzerinden saldırıcak yani iyi adamlarda alsak tedirginlik olacak bu sene ve bu kadar para dağıtmışken bu paralar nasıl oldu eğer riva paralarını yedilerse öyle görülüyor o zamanda seneye sıkıntı büyüyecek .

Son düzenleme:
O değil de bu Sinan 1-2 maç da olsa başımıza bela olacak. Herif şimdi bugün oynarsa muhtemelen yine hem kendini hem bizi hayattan soğutacak, sırf işte ben gitmek istiyorum tavrı. İşine kulübüne saygısı olmayan bir g.tverenden fazlasını beklemeyeceksin. Benfica'nın bunca zamandır inkar etmesi de bu yüzden işte, bakın adam gitmek istiyor diyip fiyatı çekebildikleri kadar aşağıya çekecekler. Keşke Feghouli 1-2 hafta erken gelseydi dedirtiyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt