Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün ben sahada sadece Galatasarayı gördüm ve Galatasaray karsısında çaresiz bi kayseri.bişey daha.kayseri 15 tane yeni oyuncu aldı,uyumu saglamaları 2-3 haftayı alır.melegi iyi izle abi.dün oynamadı.meleg gibi futbolcu fenerde bile yok.Maçı 90 dk izledigine emin misin la. Nasil dengesizlik yoktu, adamlar 3 oyuncusunu hic oyuna sokmadan oynadılar. Açık konusuna hic girmeye bile gerek yok. Biraz daha becerikli olsak 5-6 olmuştu.
Kayseri leş bir takım. Uyum sorunları üst düzey ve sahada sistem adına bir bokları yok. Galatasaray en kötü dönemlerinde bile kafa kafaya oynamaya calışan anadolu takımlarına fark atmıştır. Dün kayseri kafa kafaya oynamaya gelmişti.
siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor, ayağa kalkın.Biri yardım etsin...
Arkdadin birine soyl bi az vardi ayaga kalkin si otudugunuz icin onlr büyük..
Nasıldı bu yazi
Yanlis anlamiyorsam kalitesi düsük topcu alalim yoksa kalitesiz topcularimiz küser diyorsunStoper alınacaksa bence Serdar Aziz seviyesinde olmalı. Neden derseniz eğer olur da Serdar sakatlanmazsa müthiş katkı sağlayabilir. Ama Maicon gibi çok pahalı bir stoper gelirse ve Serdar da sağlam bir şekilde yedek kulübesinde oturursa adamı hayata küstürürüz. Aynı şekilde eğer yeni bir sol açık gelecekse de Yasin veya Garry satılsın. Sağ kanat olarak mesela Feghouli - Recep Gül, sol tarafa Garry - Yasin bu yıl için yeterlidir bence. Zaten Asamoah da oynayabiliyor açıkta. İlla Yasin'e muhtaç kalmış olmayız da hem. Özet geçmek gerekirse yeni gelecek transferler yeni form tutmuş oyuncuları küstürecek transferler olmamalı bence.
bu olmadı işte adam sürekli rötar yapıyor eğer şu 4.5 milyonluk serbest kalma maddesi doğruysa hiç hiç olmadı.skandal bi iş olurfegholi 4 uncu maca anca yetisecekmis :-(
bu olmadı işte adam sürekli rötar yapıyor eğer şu 4.5 milyonluk serbest kalma maddesi doğruysa hiç hiç olmadı.skandal bi iş olur
Yahu öyle madde mi olur. Güldürmeyinbu olmadı işte adam sürekli rötar yapıyor eğer şu 4.5 milyonluk serbest kalma maddesi doğruysa hiç hiç olmadı.skandal bi iş olur