Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı 90 dk izledigine emin misin la. Nasil dengesizlik yoktu, adamlar 3 oyuncusunu hic oyuna sokmadan oynadılar. Açık konusuna hic girmeye bile gerek yok. Biraz daha becerikli olsak 5-6 olmuştu.

Kayseri leş bir takım. Uyum sorunları üst düzey ve sahada sistem adına bir bokları yok. Galatasaray en kötü dönemlerinde bile kafa kafaya oynamaya calışan anadolu takımlarına fark atmıştır. Dün kayseri kafa kafaya oynamaya gelmişti.
dün ben sahada sadece Galatasarayı gördüm ve Galatasaray karsısında çaresiz bi kayseri.bişey daha.kayseri 15 tane yeni oyuncu aldı,uyumu saglamaları 2-3 haftayı alır.melegi iyi izle abi.dün oynamadı.meleg gibi futbolcu fenerde bile yok.

Biri yardım etsin...

Arkdadin birine soyl bi az vardi ayaga kalkin si otudugunuz icin onlr büyük..

Nasıldı bu yazi

ayrıca dün kayseri dısında başka bi takım da olsa 5-6 yine yerdi.çünkü fernando-ndiaye-mariano-gomis gerçekten fazla bu lige.

iyi top yapan takımlara karşı da oynayalım.bişey farketmez.daha da lehimize olur.teknik bi takımız.

Matuidi, Spinazzola ve Keita'yı açıklaması an meselesi olan Juventus, Asamoah'ın Galatasaray'a transferine izin verdi. (@footbalista_)

Belhanda ve Gomis'in gol sevinçleri efsane, derbiler de gol attıklarında böyle sevinmeleri rakibe fena koyar.

Allah sakatlik bela vermesin takim zimba gibi..

Ben inatla tolga oynar dedim oynasın da..

Ndiaye fernando tolga üçlüsü efsanr olur efsane

kara aslan gomis kale arkası tribünleri çıldırttı dün gece. adeta arjantin ligi tribünlerine çevirdi kale arkasını :D

Stoper alınacaksa bence Serdar Aziz seviyesinde olmalı. Neden derseniz eğer olur da Serdar sakatlanmazsa müthiş katkı sağlayabilir. Ama Maicon gibi çok pahalı bir stoper gelirse ve Serdar da sağlam bir şekilde yedek kulübesinde oturursa adamı hayata küstürürüz. Aynı şekilde eğer yeni bir sol açık gelecekse de Yasin veya Garry satılsın. Sağ kanat olarak mesela Feghouli - Recep Gül, sol tarafa Garry - Yasin bu yıl için yeterlidir bence. Zaten Asamoah da oynayabiliyor açıkta. İlla Yasin'e muhtaç kalmış olmayız da hem. Özet geçmek gerekirse yeni gelecek transferler yeni form tutmuş oyuncuları küstürecek transferler olmamalı bence.
Yanlis anlamiyorsam kalitesi düsük topcu alalim yoksa kalitesiz topcularimiz küser diyorsun

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Nando
Mariano Maicon Serdar Asamoah
Tolga
Feghouli Ndiaye Fernando Belhanda
Gomis

Mi oynasak , sol kanat gelmezse? 6 no da Fernando ve Tolga degisimli oynar, kendisini geri birakir vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt