- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.579
- 5.488
Şu Khedira'yı GS'da görmeyi çok isterdim...
bi ara forumdkailer begnmiyodu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Khedira'yı GS'da görmeyi çok isterdim...
valla di marzio önce asamoah-juventus görüşmesinin sonucunu söylesin.hala bi haber yapmadı o konuda....yeni bilgisi yok,belli ki.ha gelirse yapar.ama dün cenk ergunun söylediğini esas alırım,onun haberini değil.DiMarzio, İtalya'ya bir hayli hakim. Asamoah, kesin gelmeyecek demiyorum ama eli kulağında bir transfer olsa DiMarzio bu haberi girmezdi. Bu transfer olacaksa da 2-3 gün içerisinde olmaz.
Gomis'e de çöp demişlerdi hazırlık maçlarını izleyerek. Bir oyuncu GSC'de beğenilmiyorsa bil ki çok iyi çıkacaktır...bi ara forumdkailer begnmiyodu
Satılık değil ama oyuncu ısrar ederse yollarlar, seneye sözleşmesi bitiyorDiMarzio Asamoah satilik degil demis, geri kalan haberler teferruat malesef.
Gelmez.
Cenk Ergun dun mac sonrasi taraftar keyifliyken ortami bozmamak icin kotu haberi vermedi herhalde.
Strootman 2 defa çok ağır sakatlık yaşadı üst üste. Büyük kumar...dün cengo olma ihtimali yüksek dedikten sonra di marzionun falan bi önemi kalmadı.matoudi bitti.kovacic,emre can,strootman ..hayvan gibi saldırıyo juventus.