Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalniz cok paralara geldiler ,yatmaya geldiler, bunlardan bisey olmaz gibi yorumlarin hepsi curudu ..

ulan bu nasil bi hirs, hepsi ayri ayri cok hirsliydi .

32acc4f605bbb3f7a5769a924a3b8789.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

DiMarzio, İtalya'ya bir hayli hakim. Asamoah, kesin gelmeyecek demiyorum ama eli kulağında bir transfer olsa DiMarzio bu haberi girmezdi. Bu transfer olacaksa da 2-3 gün içerisinde olmaz.
valla di marzio önce asamoah-juventus görüşmesinin sonucunu söylesin.hala bi haber yapmadı o konuda....yeni bilgisi yok,belli ki.ha gelirse yapar.ama dün cenk ergunun söylediğini esas alırım,onun haberini değil.

asamoyadan sonra transfer noktalanmali arda da gelirse tüm transferler pic edilir

DiMarzio Asamoah satilik degil demis, geri kalan haberler teferruat malesef.
Gelmez.

Cenk Ergun dun mac sonrasi taraftar keyifliyken ortami bozmamak icin kotu haberi vermedi herhalde.

juve satmak istemez fakat bence asamoah gibi bir adam iyi bir maası ve banko oynamayı ister

juventusta bu sezon alex sandro banko adam digerleri ardında bekler

sandro
spinazzola

matoudi
marchisso
khaedira
pjanic
kovacic

burda şans bulamaz asamoah

Mehmet Ayan: "Arda Turan için son durum. 3M € GS, 2M € önemli bir inşaat şirketi verecek. Kiralık olarak 5M €'ya 1 yıl Galatasaray'da!"

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asıl gülünç olan 18 saat önceki haber bizim basına yeni düşüyo,twitter kirleniyo bunların yüzünden.ben kaçtım.akşama görüşürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt