Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuzun başı ve ortasından beri yönetim ve hocanın aklında muslera Mariano maicon transfer asamoah belhanda fernando ndiaye feghoili arda gomis 11i var bunu yapacaklar gibi duruyo bu kadro hem set oynar hem koş koş oynar bekler ortasahayi kalabalık yapar harika kadro olur bu
ardanın karakterinden dolayı istemeyenlere saygı duyarım ama oyun zekası olarak arda üst düzey bi futbolcudur takımdaki yaratıcı oyuncu eksikligini cok rahat giderir
Ben dün akşam umut doldum enes,sol bek transferi çok kritik.Takım istekli ve kaliteli ayaklar var.Osmanlı maçında bu oyunu tekrarlarsak şampiyonluk uzak değil.Sen neler düşünüyorsun?
Ben dün akşam umut doldum enes,sol bek transferi çok kritik.Takım istekli ve kaliteli ayaklar var.Osmanlı maçında bu oyunu tekrarlarsak şampiyonluk uzak değil.Sen neler düşünüyorsun?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.