Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda gelsin ama koca kafa olarak gelsin tesbihli maganda olarak değil. bitaz kafayı toparlasa şu kadroyla birlikte uçar

Kağıt üstünde psikolojik olarak iyi olur arda

Asamoah - arda

Mariano - feghouli

TapaTalK

Arda 4 hafta zor dayanır bu tempoya
Madridte fiziki acıdan çok iyiydi
Barselona nın ceza olayı sonraki süreç bitirdi fiziken ardayı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forma ismarlamak istedim Feghouli seçenegini koymamislar daha.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Temmuzun başı ve ortasından beri yönetim ve hocanın aklında muslera Mariano maicon transfer asamoah belhanda fernando ndiaye feghoili arda gomis 11i var bunu yapacaklar gibi duruyo bu kadro hem set oynar hem koş koş oynar bekler ortasahayi kalabalık yapar harika kadro olur bu

ardanın karakterinden dolayı istemeyenlere saygı duyarım ama oyun zekası olarak arda üst düzey bi futbolcudur takımdaki yaratıcı oyuncu eksikligini cok rahat giderir

Reis takımın son durumu hakkında ne düşünüyorsun

Ben dün akşam umut doldum enes,sol bek transferi çok kritik.Takım istekli ve kaliteli ayaklar var.Osmanlı maçında bu oyunu tekrarlarsak şampiyonluk uzak değil.Sen neler düşünüyorsun?

Ben dün akşam umut doldum enes,sol bek transferi çok kritik.Takım istekli ve kaliteli ayaklar var.Osmanlı maçında bu oyunu tekrarlarsak şampiyonluk uzak değil.Sen neler düşünüyorsun?

Dün geceden beri acayip mutluyum bende renktaş. İnşallah Asamoah gelir 4-5 maçlık iyi bir seri yakalarsak devamı gelecektir

[FONT=&quot]Daily Mail | M. City, Galatasaray tarafından Belçikalı defans oyuncusu Jason Denayer'i kiralamak için verilen teklifi reddetti.

[/FONT]
DHQfnHTXUAA6DEf.jpg

Dün geceden beri acayip mutluyum bende renktaş. İnşallah Asamoah gelir 4-5 maçlık iyi bir seri yakalarsak devamı gelecektir

Son haftalara kadar götürebilirsek zaten elimizden alamazlar kupayı.Sadece 1 kere bjkye kaybettik,oda 100. yıl mevzusuna.

[FONT=&quot]AS | André Gomes ve Arda Turan namlunun ucunda. Gomes Juventus'a yakın, Arda Turan ise Galatasaray'a..

[/FONT]
DHQeTf7XsAAGfTT.jpg

[FONT=&quot]So Foot Club dergisinin yarın çıkacak olan sayısından okuyucularına quiz

''Türkiye'nin en büyük kulübü G.Saray'ı ne kadar tanıyorsunuz?''

[/FONT]
DHQYHaQXoAIh_E3.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt