GSCimbom
M

Transfer Nöbeti (ARŞİV 15) Sayfa 91

Melih Açıkgöz ·

Cevap
9,5K
Okunma
699,5K
Sayfa
91/476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]beIN SPORTS Türkiye‏Onaylanmış hesap @beINSPORTS_TR 4 dk.4 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]SON DAKİKA Ahmet Bulut'tan beIN SPORTS'a açıklama: Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır...
[/FONT]

[FONT=&quot]
DHQ3aMMUMAAc-Nc.jpg

[/FONT]

SON DAKİKA Ahmet Bulut'tan beIN SPORTS'a açıklama: Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır...

bak şimdi inandım : ) ama gelecek bence,olmadı nasri gelsin

SON DAKİKA Ahmet Bulut'tan beIN SPORTS'a açıklama: Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır...

bak şimdi inandım : ) ama gelecek bence,olmadı nasri gelsin
kardeşim gözünü seviyim arda napıcak bizde koşamıyo cidden bu adam sola başka bir yatırım lazım nasri falan da hikaye nani yada ribery belki

cenk ergune bakarsak arda gelecek gibi ama olmadı nasri gelsin.farketmez.ahmet buluta gelince emre belezoglunda nasıl acıklamalar yaptıgını hatırlıyorum.1 saat önce yok dedi,1 saa sonra fenerbahce açıkladı.

küfür yediğiyle kaldı çünkü ilk haberi paylaşanlardandı köftehor , oh olsun ona.

Ya bu ertem çok komik. Kendi haberini kendisi yalanlayan ilk herif bu herhalde. Doğal komik adam. Twitter da 10 dakika önce arda Galatasaray da diyor 10 dakika sonra yalan diyor bomba ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt