Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]beIN SPORTS TürkiyeOnaylanmış hesap @beINSPORTS_TR 4 dk.4 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]SON DAKİKA Ahmet Bulut'tan beIN SPORTS'a açıklama: Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır...
[/FONT]

[FONT=&quot]
DHQ3aMMUMAAc-Nc.jpg

[/FONT]

SON DAKİKA Ahmet Bulut'tan beIN SPORTS'a açıklama: Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır...

bak şimdi inandım : ) ama gelecek bence,olmadı nasri gelsin

Ne yalan söyleyeyim ben de istemiyorum ardayi, fakat ikilemdeyim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

SON DAKİKA Ahmet Bulut'tan beIN SPORTS'a açıklama: Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır...

bak şimdi inandım : ) ama gelecek bence,olmadı nasri gelsin
kardeşim gözünü seviyim arda napıcak bizde koşamıyo cidden bu adam sola başka bir yatırım lazım nasri falan da hikaye nani yada ribery belki

cenk ergune bakarsak arda gelecek gibi ama olmadı nasri gelsin.farketmez.ahmet buluta gelince emre belezoglunda nasıl acıklamalar yaptıgını hatırlıyorum.1 saat önce yok dedi,1 saa sonra fenerbahce açıkladı.

Kaptanın saha içinde görevleri vardır. Bir kaleciden bunları beklemek olmaz. Bu benim şahsi düşüncem.
Kaptanlik pazubandi ile saha icinde gorevleri degismez oyuncularin, dun sahada Maicon ornegi vardi ayrica. Kolun da pazubandi olsa nolur olmasa nolur bknz Selcuk.

t1larg.jpg

Bza7hC6IcAARetg.jpg

Spain-captain-Iker-Casillas.jpg

Sohbet mi eder bu takımı nasıl başarısız yaparız biz mi oynarız der ben barcada oynadım siz kötü ve komikmisiniz mi der bilemem seç içinden birini

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kadro dısı kalır o zaman da tudor zaten arıza,dert degil

Ahmet Çakar : Selçuk İnan Trabzonspor'da

küfür yediğiyle kaldı çünkü ilk haberi paylaşanlardandı köftehor , oh olsun ona.

Ya bu ertem çok komik. Kendi haberini kendisi yalanlayan ilk herif bu herhalde. Doğal komik adam. Twitter da 10 dakika önce arda Galatasaray da diyor 10 dakika sonra yalan diyor bomba ya

Son düzenleme:
sokacam ardasına ,toton yiyosa asamoah haberi ver beinsports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt