Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.675
- 29.114
- 2.993
tinerciler vida'yı 2,5 milyona almaya çalışıyormuş.hazır herkese 5-6 veriyorken alalım şu adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda biter hafta sonuna kadar.
1-2 transfer eksiği daha var dedi
Sol bek ve sol açık alıp kapatırız
TapaTalK
Dedigim gibi eger duyumculuk rolu ile mesaj birakacaksan bunu bana bildirmen gerekir, kaynagini iletip sonra izin aldiktan sonra bunlari paylasabilirsin. Bu kurallar da belirtilmistir. Ayrica verdigin bilgiler de butun spor sitelerinde yazan bilgiler yani farkli bir sey sunmadim bize. Kaynagimi veremem diyorsan mesajlarini siliyorum ve bunu bir uyari mesaji olarak algilayip konuyu kapatiyorum. Iyi gunler.kusura bakma ozaman, ben bayadır girmedim buralara, öyle duyum paylaşan biri de değilim aslında, ama o duyumu aldığım an sizinle paylaşmak istedim, şu an tatildeyim zaten ve cep'den girdim. Paylaştığım duyumun bir sakıncası var ise , ki var , ozaman mesajimi silebilirsiniz.
2 transfer de yeter şu anondan önce de eksikler dedi işte.dün cenke bakarsan 4 transfer geliyo.stoper içinde çalışma var dedi.forvet de olabilir dedi.daha ne desinler
Carole olabilir. Sinan değildir 2 aydır hergün ayrıldı ayrılacak deniyor daha teklif gelmemişDursun Özbek: eli kulağında satış yapacağımız bir oyuncu daha var dedi
Sinan, Selçuk veya diğer çöplerden hangisi acaba
Dursun Özbek: eli kulağında satış yapacağımız bir oyuncu daha var dedi
Sinan, Selçuk veya diğer çöplerden hangisi acaba