Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tinerciler vida'yı 2,5 milyona almaya çalışıyormuş.hazır herkese 5-6 veriyorken alalım şu adamı.

Aysal'ın son senesinden bu yana çöplere verilen paralar söz konusu iken toplanmayan divan da şimdi toplanıyor. Kafasızlar dinazorlar.

Başkan eli kulağında bir yolcu daha var dedi. Sinan gidiyor.

Dursun eli kulağında bir transfer var dedi bence bitti bu asamoah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Dursun Özbek: Ya siz hesap-kitap bilmiyorsunuz, ya da yaptığımız açıklamaları incelemeniz lazım[/FONT]

Dursun Özbek: eli kulağında satış yapacağımız bir oyuncu daha var dedi

Sinan, Selçuk veya diğer çöplerden hangisi acaba

kusura bakma ozaman, ben bayadır girmedim buralara, öyle duyum paylaşan biri de değilim aslında, ama o duyumu aldığım an sizinle paylaşmak istedim, şu an tatildeyim zaten ve cep'den girdim. Paylaştığım duyumun bir sakıncası var ise , ki var , ozaman mesajimi silebilirsiniz.
Dedigim gibi eger duyumculuk rolu ile mesaj birakacaksan bunu bana bildirmen gerekir, kaynagini iletip sonra izin aldiktan sonra bunlari paylasabilirsin. Bu kurallar da belirtilmistir. Ayrica verdigin bilgiler de butun spor sitelerinde yazan bilgiler yani farkli bir sey sunmadim bize. Kaynagimi veremem diyorsan mesajlarini siliyorum ve bunu bir uyari mesaji olarak algilayip konuyu kapatiyorum. Iyi gunler.

DURSUN BAŞKAN ELİ KULAĞINDA BİR TRANSFER VAR DEDİLER ASAMOOOOAAAAHHH

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vala eli kulağın da dedi başkan 6 civarı galiba asamoah geldi arkadaşlar....

Eli kulağında yolcu dedi beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt