Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: "Arda, Türkiye'ye gelmek istemiyor. Son seçeneği burası. Bence İspanya'da kalmak istiyor." (A Spor)

Uğur Karakullukçu: "Arda, Türkiye'ye gelmek istemiyor. Son seçeneği burası. Bence İspanya'da kalmak istiyor." (A Spor)

Kimse almaz bize gelir arda futbolu bırakmış bundan sonra keyfine bakar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asamoah gelirse, yasin-rodrigez de idare eder. bu kadar da abartmaya gerek yok, süper lig sonucta.

sağlam bir stoper alıp defansı garantiye almak daha mantıklı gözüküyor.

bu maçta Fernando-Tolga yapıp Ndiaye'yi öne atmak Selçuk'a git demek bence

Şenol Güneş: "2 tane Türk oyuncu vardı, onları alabilseydik, hem ekonomik olarak, hem teknik olarak işimiz kolaylaşırdı"

Negredo yerine Burak'ı, Lens yerine V.Şen'i istedi herhalde allahın ağlağı.

sencesini kendisine saklasın yaw. boş boş konuşmaya gerek yok. Parasını verirsen her futbolcu gibi Arda da gelir ve Galatasaraylı Arda yuvasına dönmüştür diye açıklama yapar. Bu işler böyle dönüyor. Arda işi olursa havaalanında büyük bir kalabalık karşılar diye düşünüyorum. Dursunun uA'sı gitse yine yeter

Seneye muhtemelen Uefa belirli kısıtlamalar getirecek.

Bu sene Uefaya kadro yenileme yüzünden gitmediğimizi bile düşünüyorum ben.

Yanliz tek yerli transferimiz Arda Turan olursa bu menajerlere ve kendini begenmis yerlilere büyük mesaj olur.

Galatasaray öyle her önüne gelen yerliyi almamali artik. Bunun sonuclarini Serdar, Ahmet, Tolga, Eren gibi adamlari alarak gördük zaten.

Hepsine de iyi forma numarasi verdik. Hani Eren 9, Tolga 6 numara giyecek oyuncu mu? Hepsi bitti bir bu mu kaldi demeyin.

Yabancilar yedek oyuncularda bu numaralari görünce ne yapmis bu mallar diye sorar.

Strinic gibi bir oyuncuyu alacagimizi da sanmiyorum. Bu sene transfer edilen adamlarin kalitesine yaklasmayacak biri.

Hasan Ali'nin bir üst versiyonu diyebiliriz, hücumu olmayan bir adam.

Forma numarasının forma satışına direk etkisi var.Daha öncede yazmıştım.Yenilere hep leş numaralar kaldı.Yasin 7 numarayı feg vermez.11 sinanda ve tff bildirildi.Bu akşamda oynayacak.Artık gitsede sezon sonuna kadar kullanılamayacak.Fernando 6 numarayı giyecekti, tolga kaptı.9 numara boşta olsada gomis almazdı o 18 giyiyor.Ahmet yerine 5 numara badou olabilirdi.Yönetimin bu konuya el atması lazımdı artık geç kalındı.Sonrada neden forma satamıyoruz diyorlar.Örneğin : 12 drogba forması satmadı, 11 olunca satışlar başladı.14 şino satmadı insanlar bekledi yarım sezon sonra 10 olunca satıldı.Dünya kulüplerinde futbolcu gelmeden numarası belirleniyor formaları satışa çıkıyor.Bizde yerli çete istediği gibi at koşturuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt