Arda'nın saha dışındaki aşırı itici kişiliği futbolculuğunun önüne geçmeye başladığı için baştan beri istemiyorum ama doğruya doğru Arda kalitesinde bir adam ligde yok. Millet hep eli belinde gözünün önüne getiriyor da Arda tempolu futbola uyan, akan oyunu hızlandıran bir oyun karakterine sahip. Yani Arda kendisine top geldiği zaman illa da alıp birkaç metre süreyim öyle pas vereyim diye diretmez, oyun karakteri neyse ona uyar. Tek passa tek pas oynar o konuda bir sıkıntı yaşatmaz takımına. Koşturmasını pek beklemeyeceksin zaten o ayrı mevzu ama topu koşturan adam olduğu için ihtiyacı da yok. Bir de tabii her ne kadar tek kulvarda da oynasak Rodrigues maç içinde ciddi göze batıyor, çok acemice hatalar yapabilen bir adam. Alternatifi Yasin desen eh işte, bir iyi oynar bir rezil oynar ortası olmayan bir adam. Bunları düşününce aman Arda gelmesin demek de zor geliyor. En azından futbol anlamında diyorum.
Bana kalsa arkaya Asamoah zaten şartoğluşart o ayrı konu da ileri için de all rounder bir adam bakardım. Sol forvet, santrafor oynayabilen, tempolu, sürekli koşturan basan eden bir adam almayı Arda'ya yeğlerim. Ama isim sorarsanız bilmiyorum.