Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Levent Allah belanı versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor 4-1-4-1 den kolay kolay vazgeçmez
Ndiaye ye laf duyen kuslar vardi burada..
Sene sonu 18 mikyon euro yu yatıŕır alırlar bizden
Ben de dinledim de 4 transfer yapacağız dedi mi?Ben duymadımMehmet Demirkol: "Lig başlamış, Cenk Ergün '4 transfer yapacağız' diyor. Bunlardan ikisi Arda ve Asamoah. Ben böyle bir şey görmedim."
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın geçişler başarılıydı 3-4-2-1 değil de 3-4-3 diyelim. Maicon Fernando Serdar üçlüsü bozulmaz. Fernando pas bağlantısının merkezi konumunda. Asamoah Badou Belhanda Mariano - Feghouli Garry Gomis şeklinde olabilir. Yada Tolga'yı orta sahaya alıp Belhanda sol içte oynatabilir Asamoah tam bir joker Tudor çok şanslı ama zamana ihtiyacı varBence 3 farklı formasyon oynadık, hücum yaparken ve defans yaparken farklı sistemlere döndük oyun içinde de son anlarda tamamen sistem değişti en basit örneği karabükte gabon'u hücuma çıkarken 2 tane stoper arasına koyup 3'lü defansa dönüyordu bugün de hücuma çıkarken fernando maicon ve serdar aziz'in arasında oynadı genel olarak aklımda kalan 3 sistem; 3-4-2-1/4-1-4-1/4-3-3
AsamoahBen de dinledim de 4 transfer yapacağız dedi mi?Ben duymadım
Ndiaye'nin serbest kalması 38 yapılmalı yol yakınken