Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.643
- 66.752
- 5.003
uzun süre sonra geri yan pas manyağı olmayan sürekli dikine oynayan 2 ortasaha izleyince mest oldum mest
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O iş olmaz. Hakemleri sende görüyorsun. Bjk'i koparmazlar yarıştan, fark açılacağı anda sokarlar devreye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
su takimin solbekini junior ne giderdi be
Haklısın geçişler başarılıydı 3-4-2-1 değil de 3-4-3 diyelim. Maicon Fernando Serdar üçlüsü bozulmaz. Fernando pas bağlantısının merkezi konumunda. Asamoah Badou Belhanda Mariano - Feghouli Garry Gomis şeklinde olabilir. Yada Tolga'yı orta sahaya alıp Belhanda sol içte oynatabilir Asamoah tam bir joker Tudor çok şanslı ama zamana ihtiyacı var
su takimin solbekini junior ne giderdi be
Valla 3 senedir sıktı bu bu muhabbet Sabri Sneijder falan gitmişken hepsini yollayacaksın ki yarım kalmasın bu iş artık işin teknik taktik kısmını konuşmak istiyorum bu sabotajcıları değilEn baştan beri tudor kalmalı diyorum östersund maçında adama açık açık sabotaj yaptılar o da yasin, sinan, selçuk gibi futbolculara cezayı kesti bu futbolcular Galatasaray yenilirse tudor gider biz de rahat rahat egemenliğimizi hissetiririz diyorlardı ama planlar ters tepti şimdi onlar düşünsün hoca her zamankinden de daha hırslı gümbür gümbür geliyoruz
Beyaz tvde büyük şerefsizlik var
Valla 3 senedir sıktı bu bu muhabbet Sabri Sneijder falan gitmişken hepsini yollayacaksın kii yarım kalmasın bu iş artık işin teknik taktik kısmını konuşmak istiyorum bu sabotajcıları değil![]()
geçenki konuşması mı? onu biliyorum. ben bu akşam söyledi sandım.Asamoah
Arda
Forvet
Stoper
Ve birde surpriz dedi.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Arda'yi istemeyenler nankordur benim gozumde, nokta.
Ben de dinledim de 4 transfer yapacağız dedi mi?Ben duymadım
Ne diyorlar yine?