Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzun süre sonra geri yan pas manyağı olmayan sürekli dikine oynayan 2 ortasaha izleyince mest oldum mest

O iş olmaz. Hakemleri sende görüyorsun. Bjk'i koparmazlar yarıştan, fark açılacağı anda sokarlar devreye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum su kadro hakem.felsn tanımaz ardayi bu yuzden istiyorum işin pcliguni.. iyi öğrendi hakemdir felan melo gibi ayrıca en az 10 puan fark bekliyorum.

Haklısın geçişler başarılıydı 3-4-2-1 değil de 3-4-3 diyelim. Maicon Fernando Serdar üçlüsü bozulmaz. Fernando pas bağlantısının merkezi konumunda. Asamoah Badou Belhanda Mariano - Feghouli Garry Gomis şeklinde olabilir. Yada Tolga'yı orta sahaya alıp Belhanda sol içte oynatabilir Asamoah tam bir joker Tudor çok şanslı ama zamana ihtiyacı var

En baştan beri tudor kalmalı diyorum östersund maçında adama açık açık sabotaj yaptılar o da yasin, sinan, selçuk gibi futbolculara cezayı kesti bu futbolcular Galatasaray yenilirse tudor gider biz de rahat rahat egemenliğimizi hissetiririz diyorlardı ama planlar ters tepti şimdi onlar düşünsün hoca her zamankinden de daha hırslı gümbür gümbür geliyoruz

DHOc7D5XUAEU6p4.jpg

Vay vay vay vay canım

Tudor'un en büyük kurnazlığı, herkesi kötü hoca olduğuna inandırmakmış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En baştan beri tudor kalmalı diyorum östersund maçında adama açık açık sabotaj yaptılar o da yasin, sinan, selçuk gibi futbolculara cezayı kesti bu futbolcular Galatasaray yenilirse tudor gider biz de rahat rahat egemenliğimizi hissetiririz diyorlardı ama planlar ters tepti şimdi onlar düşünsün hoca her zamankinden de daha hırslı gümbür gümbür geliyoruz
Valla 3 senedir sıktı bu bu muhabbet Sabri Sneijder falan gitmişken hepsini yollayacaksın ki yarım kalmasın bu iş artık işin teknik taktik kısmını konuşmak istiyorum bu sabotajcıları değil :D

Valla 3 senedir sıktı bu bu muhabbet Sabri Sneijder falan gitmişken hepsini yollayacaksın kii yarım kalmasın bu iş artık işin teknik taktik kısmını konuşmak istiyorum bu sabotajcıları değil :D

Bu takım 6-7 hoca yedi bunlar tesadüf değildi ama Tudor'u da yemeye çalıştılar başaramadılar bundan sonra tekrar bizim dönemimiz başlıyor :D

İçlerinde tek adam var o da Abdülkerim Durmaz. Ne kadar fenerli olursa olsun. Adam sadece konu futbol olduğunda yorum yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav arkadaş arda marda diyorlar gene arda gelirse takımı dağıtır gelmesin lanet olsun ardası asamoahı alıp kapatın transferi.

Yerden yere vurdugumuz Tolga daha ligin ilk macinda neredeyse 2 gol atiyordu ya la :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt