- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ben de dinledim de 4 transfer yapacağız dedi mi?Ben duymadım
söyleidklerini dinlediysen toplam 4 yapıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de dinledim de 4 transfer yapacağız dedi mi?Ben duymadım
kendisi söylemedi ama Sansal "3-4 ucak inebilir mi" gibi birsey sordu, Cenk de "insallah" dedi
Asamoah, Arda, stoper ve belki forvet (cok net degildi) transfer edilecek gibi konustu
tolga yeteneksiz beceriksiz ama selçuk yasin gibi kötü niyetli deilYerden yere vurdugumuz Tolga daha ligin ilk macinda neredeyse 2 gol atiyordu ya la![]()
Cissokho IssaOnaylanmış hesap @Cissokhoissa28 4 sa.
Sadece sportif açıdan bakarsak bile kariyerinde Galatasaray ile 1 şampiyonluğu olan adamı istememenin neresi nankörlük?
Yalnız bizim maç Fransa'da premier time'da yayınlanan tek maçtı, hayran olmuşlardır![]()
Cissokho IssaOnaylanmış hesap @Cissokhoissa28 4 sa.
Public à galatasaray c'est un public ou une sono qui tourne à plein régime
?? Wow![]()
#agreablementagreable![]()
Feghouli imzaladı ama ufak bir sakatlığı var. Milli maç arasına kadar tahmin ediyorum ki bizimle olamayacak.(Cenk Ergün)
Feghouli 10 eylüle kadar yok 1 ay civarı.
2 maç kaçıracak
Bu Demirkol cok yavsak birisi. Bunun sözünün hic bir degeri yok gözümde artik.
Donk gelmeden önce Donk söyle iyi söyle Galatasaray'a yarar saglar falan deyip geldikten sonra Donk Galatasaray kalibresinde bir oyuncu degil diye dansözlük yapmisti.
Bu adam türk televizyonundaki en sinsi ve icten pazarlikli yüzlerden birisi. Belki de acik ara en sinsisi olabilir.
Senin alt yapindan cikmis, kaptanliga kadar yukselmis, para kazandirarak gitmis, yillardir atletico'da ust seviyede oynayip la liga sampiyonu olmus ve oradan barcelona'ya gitmis ve sen bu oyuncuyu istemiyorsun?