Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisi söylemedi ama Sansal "3-4 ucak inebilir mi" gibi birsey sordu, Cenk de "insallah" dedi

Asamoah, Arda, stoper ve belki forvet (cok net degildi) transfer edilecek gibi konustu

Arda gelmesin ya tam mutlu olduk takım düzelecek içine etmesinler güzelliğin asamoah la sol stoper alınsın yeterli rodrigues yasin sol kanadı götürür lig sonuna kadar.

Feghouli imzaladı ama ufak bir sakatlığı var. Milli maç arasına kadar tahmin ediyorum ki bizimle olamayacak.(Cenk Ergün)

Feghouli 10 eylüle kadar yok 1 ay civarı.

forvete olabilir dedi.hatta o kadar sorduki sorunuz neydi diye şansal 3-4 kere forvet dedi.belli o da gelecek

Yalnız bizim maç Fransa'da premier time'da yayınlanan tek maçtı, hayran olmuşlardır :D

Cissokho IssaOnaylanmış hesap @Cissokhoissa28 4 sa.
Public à galatasaray c'est un public ou une sono qui tourne à plein régime
1f631.png
1f643.png
?? Wow
1f60d.png
26bd.png
#agreablementagreable

Ertem Ünal Aysala apartman bile yönetemez diyor. Küfür edicem yalaka yavşağa birazdan. Sana mı kaldı lan yorumlamak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece sportif açıdan bakarsak bile kariyerinde Galatasaray ile 1 şampiyonluğu olan adamı istememenin neresi nankörlük?

Senin alt yapindan cikmis, kaptanliga kadar yukselmis, para kazandirarak gitmis, yillardir atletico'da ust seviyede oynayip la liga sampiyonu olmus ve oradan barcelona'ya gitmis ve sen bu oyuncuyu istemiyorsun?

Yalnız bizim maç Fransa'da premier time'da yayınlanan tek maçtı, hayran olmuşlardır :D

Cissokho IssaOnaylanmış hesap @Cissokhoissa28 4 sa.
Public à galatasaray c'est un public ou une sono qui tourne à plein régime
1f631.png
1f643.png
?? Wow
1f60d.png
26bd.png
#agreablementagreable

Zaten tek adam gibi topu biz oynadık. Diğer tüm maçlar iğrenç ötesiydi TS-Konya hariç. Gerçi adamlar Neymar, Mbappe falan seyrediyor çok da iplediklerini sanmıyorum

Dembeleyi mehmet ozbek ve oglunun istemedigi gercekmis.ustune riekerinkte reddetmis levente gore. Cokta ucuz fiyatmis yav saka gibi

Bu Demirkol cok yavsak birisi. Bunun sözünün hic bir degeri yok gözümde artik.

Donk gelmeden önce Donk söyle iyi söyle Galatasaray'a yarar saglar falan deyip geldikten sonra Donk Galatasaray kalibresinde bir oyuncu degil diye dansözlük yapmisti.

Bu adam türk televizyonundaki en sinsi ve icten pazarlikli yüzlerden birisi. Belki de acik ara en sinsisi olabilir.

Bjk'in dünkü penaltısına penaltı dedi. Bu adamı teşhis ettim. Hıncal Uluç'u örnek alıyor farklı yorum yapıp ön plana çıkmak istiyor. Bu bir hastalık:D

Yalnız Cenk'in pozisyonuna penaltı demek inanılmaz bir durum. Akıl sağlığı yerinde olan herhangi bir insan o pozisyona penaltı demez

Senin alt yapindan cikmis, kaptanliga kadar yukselmis, para kazandirarak gitmis, yillardir atletico'da ust seviyede oynayip la liga sampiyonu olmus ve oradan barcelona'ya gitmis ve sen bu oyuncuyu istemiyorsun?

Bana bunun nankörlük olan kısmını anlatır mısın? Hatta yazdıklarını okuyup, daha sonra paylaşacağım yazıyı okuyup aslında kimin nankör olduğunu söyleyebilir misin?

Bu kadro içinde sol açığa yıldızı parlayacak bir genç transfer edilmeli.Musonda,Moses Simon gibi oyuncular transfer edilebilir.Bruma'dan sonra Onyekuru çok iyi olurdu.Ancak Everton aldı ve şu an Anderlecht'de kiralık olarak forma giyiyor.

Bana bunun nankörlük olan kısmını anlatır mısın? Hatta yazdıklarını okuyup, daha sonra paylaşacağım yazıyı okuyup aslında kimin nankör olduğunu söyleyebilir misin?

Hala cocukca seyler pesindesin.

Nereye giderse gitsin Galatasaray askini her zaman dile getirendir Arda Turan.

s-055cd37fff83264a8c6836d9192fc9e0be7f45e5.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt