Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni forvet Ingiltere den diyen var sallamasyon değilse.

Twitter

Twitter

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Asamoah gelirse ilk 11'de 9 yabancı olacak

yedek forvet,sol açık ve stoper alınacaksa bunların 2 tanesi türk olmak zorunda yoksa dediğim gibi Linnes ve Garry'den birisi kadro dışı kalacak.

futbol arenanın öglenki haberine göre ahmet bulut ispanyada imişz aten.2-3 güne çözülebilir arda işi.gelsin de osmanlı macında oynasın bari

Levent Tuzemen futboldan anlamiyor. Oralari dinleme zaman kaybi. Illaki bir spor programi dinleyeceksen piyasada benim gordugum futboldan anlayan bir Ali Ece var.

Bu levent tüzemen selçuku ayrı koruyor tudora da deli sallıyor selçuk ve tüzemen bir oyunun içinde ya hayırlısı artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saha dışındaki Selçuk saha içindekinden daha tehlikeli. Oynamadığı her maç medya üzerinden takımı karıştırmaya çalışacaklar çok bariz, acil kurtulmak lazım.

Kesinlikle katılıyorum gomisin bile golde selçuka koşması korkuttu beni ancak maç sonu selçuka trabzonu sordular kesin hayır demedi hatta hayır bile demedi acaba gidecek diye mi topçular ona koştu bilemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

talisca zu eyüp
N1050Q.png

Mehmet Demirkol: "Lig başlamış, Cenk Ergün '4 transfer yapacağız' diyor. Bunlardan ikisi Arda ve Asamoah. Ben böyle bir şey görmedim."

Mehmet Demirkol: Fernando top daha ayağına gelmeden topu nereye çıkaracağını biliyor. Artık Galatasaray savunmasını baskı altına almak zor.

Mehmet Demirkol: Fernando, Felipe Melo'dan daha iyi oyuncu, çok net.

Mehmet Demirkol: Fernando tam bir usta. Sahadaki her oyuncudan farklı bir kalitede.

Gomissssssssss ve Golllllllllllllllllllllllllllllllllll

Doyamadım takıma :(

mümkünse giidp troyesun forvetini alsınlar.kesinlike iyi olur

Feghouli (en erken) hangi maç da siftah yapar ?

Sakatlık fln diyorlar...

mehmet demirkol ndiayeye beli dönük oynayamıyo demiş de ona güldüm :D :D asıl topla müthiş dönüyo beli....ki asist yapacaktı bunlardan birinde...tolga sıçmasa...

bu arada ciddi ciddi asamoah sondksı bekliyorum 2 -3 gün içinde.cen ergun yüksek ihtimal dediyse juveyle anlaşılmak üzere bonserviste,juventusla sorun yok belli.belki detaylar gröüşülyo şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt