Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol kanat/forvet oynayabilen adam getirsinler madem. Hem 3. forvet olarak kullanilir hem sol kanatda kullanilir. Ayrica iki dev gibi forvetimiz var, birazda kucuk boylu hizli suratli forvet alalim.
Levent Tuzemen futboldan anlamiyor. Oralari dinleme zaman kaybi. Illaki bir spor programi dinleyeceksen piyasada benim gordugum futboldan anlayan bir Ali Ece var.
Saha dışındaki Selçuk saha içindekinden daha tehlikeli. Oynamadığı her maç medya üzerinden takımı karıştırmaya çalışacaklar çok bariz, acil kurtulmak lazım.
Kesinlikle katılıyorum gomisin bile golde selçuka koşması korkuttu beni ancak maç sonu selçuka trabzonu sordular kesin hayır demedi hatta hayır bile demedi acaba gidecek diye mi topçular ona koştu bilemedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mehmet demirkol ndiayeye beli dönük oynayamıyo demiş de ona güldüm asıl topla müthiş dönüyo beli....ki asist yapacaktı bunlardan birinde...tolga sıçmasa...
bu arada ciddi ciddi asamoah sondksı bekliyorum 2 -3 gün içinde.cen ergun yüksek ihtimal dediyse juveyle anlaşılmak üzere bonserviste,juventusla sorun yok belli.belki detaylar gröüşülyo şu an.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.