- 2 Temmuz 2011
- 137.532
- 58.576
- 5.488
dün akşama kadar yoktum ki forumda.ben böyleyim.4 saat uyuyom yetiyo.tilki uykusuOğlum sergen git yat. Gece gittim buradasın. Uyandım halen buradasın.. Çek fişi patlayacaksın yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün akşama kadar yoktum ki forumda.ben böyleyim.4 saat uyuyom yetiyo.tilki uykusuOğlum sergen git yat. Gece gittim buradasın. Uyandım halen buradasın.. Çek fişi patlayacaksın yoksa
selcukla 2011de daha yakındı.ama onu sattı resmen,madride gidip.canerle daha yakın aslında.Kararsizligim Arda lehine karar yonunde bir tik artti neden mi Arda gelirse yerli fetişisti medya Selcuk lafini agizlarinda gevelemeyi birakip yeni bir oyuncak bulacaklar kendilerine ki sahada Arda olmasi Selcuk olmasindan bin kat iyidir ayrica Arda ile Selcuk un arasi da oyle sanildigi kadar iyi degil bana gore,Burak la,Caner'le daha iyi mesela
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen oyle olduselcukla 2011de daha yakındı.ama onu sattı resmen,madride gidip.canerle daha yakın aslında.
Fiko Vida konusunda da ölücülük peşinde.Araya girip alsak Vida ve Maicon ikilisi nasıl olur?
Fiko Vida konusunda da ölücülük peşinde.Araya girip alsak Vida ve Maicon ikilisi nasıl olur?
gerek yok bence sağlam bir serdar vidayla aynıdır bence
bahar saygılı 2 gün önce bi uçak daha inebilir demiş bu hafta için...dün de cenk konusmadan 38 dk önce asamoah gülücük yaptı