- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.579
- 5.488
Uykusuzluk. 3 saat uyudum. Yeniden 1 aylık ban yiyesim benim de. Hedef gösterin saralım.
ben henuz hiç uyumadım.öglen uyuyacagım belki birazdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uykusuzluk. 3 saat uyudum. Yeniden 1 aylık ban yiyesim benim de. Hedef gösterin saralım.
Evetbugün dursun 2 kere cıkcak ekrana galiba.bi toplantıda bi de akşam programa öyle di mi
Hala 5 adam sart. Bunun 3 u hatta feghouli ile 4 u ilk 11 e.
1. Asamoah
2. Vida / Castan
3. Sol acik
4. Yedek forvet
5. Yedek Turk kaleci.
stoper aciliyeti var. vida cok iyi olurdu ama bjk kapacak gibi duruyor. birde yönetim rakibin ilgilendigi oyuncular icin araya girmiyor.
tabi aradıktan sonra vida dan iyisinide buluruz. insallah kaliteli yüksek bir stoper daha alınır.
Evet.bugün dursun 2 kere cıkcak ekrana galiba.bi toplantıda bi de akşam programa öyle di mi
Eren çevirirOyunu kopartacak ilk 11var ama bu 11 gerekli skoru yapamazsa mevcut yedek oyuncular maci cevirecrk veya fark yaratacak oyuncu degiller.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Oyunu kopartacak ilk 11var ama bu 11 gerekli skoru yapamazsa mevcut yedek oyuncular maci cevirecrk veya fark yaratacak oyuncu degiller.
Ironi mi gercek mi?Eren çevirir
Yasin çevirir
Rodrigues çevirir
Tolga orta alan için iyi yedek
Yedek kulübesi şu an için iyi
TapaTalK
Vida olmazsa ucuza gidip Castani alican iste.
Beni asil almamiz gereken ve gerektiginde bunca yatirimi yakmayacak Turk kaleci kim olur onu merak ediyorum.
dogru demiş.rodrigues tehlikeli.ne zaman ne yapacagı belli olmuyoIroni mi gercek mi?