Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün dursun 2 kere cıkcak ekrana galiba.bi toplantıda bi de akşam programa öyle di mi
Evet
Öğlen 1 'de transfer için
Asamoah konusunda bilgi verir herhalde
Akşam daha çok mali konulara yönelir
Kongre'ye seslenir
İyi takım kuruluyo sokarım maliyetine genel kurul filan o kadar rezil transfere ses etmedi bunlara bişey derlerse ağır küfür ederim

TapaTalK

Hala 5 adam sart. Bunun 3 u hatta feghouli ile 4 u ilk 11 e.

1. Asamoah
2. Vida / Castan
3. Sol acik
4. Yedek forvet
5. Yedek Turk kaleci.

stoper aciliyeti var. vida cok iyi olurdu ama bjk kapacak gibi duruyor. birde yönetim rakibin ilgilendigi oyuncular icin araya girmiyor.

tabi aradıktan sonra vida dan iyisinide buluruz. insallah kaliteli yüksek bir stoper daha alınır.

stoper aciliyeti var. vida cok iyi olurdu ama bjk kapacak gibi duruyor. birde yönetim rakibin ilgilendigi oyuncular icin araya girmiyor.

tabi aradıktan sonra vida dan iyisinide buluruz. insallah kaliteli yüksek bir stoper daha alınır.

Vida olmazsa ucuza gidip Castani alican iste.

Beni asil almamiz gereken ve gerektiginde bunca yatirimi yakmayacak Turk kaleci kim olur onu merak ediyorum.

musa cagıran için daha ne bekleniyo?ver ahmet calık ve donku,al.

Oyunu kopartacak ilk 11var ama bu 11 gerekli skoru yapamazsa mevcut yedek oyuncular maci cevirecrk veya fark yaratacak oyuncu degiller.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Arkadaşlar dün heyecandan 3 gibi yattim harika bir takim olmussuz.. tudora kizdik ettik ama arkasinda olunmali hemen bir magbuliyette küfür etmeyin bu takima sabredersek 3 yila sadece ligdd değil avrupada da damga vuracaktir.. belki bir uefa kupası neden olmasin...

Vida için tinercilerin 1 milyon Euro teklif ettiği söyleniyor. Ocak ayında serbest kalacağı içinde acele etmeme eğilimindeler imiş. Vida'nın kulübu ise bonservis olarak 4 milyon Euro talep ediyormuş. Şu adamı uygun maliyete alıp hem ihtiyaç gidermeli hem de cümle aleme gerekli mesajı vermeliyiz.

Vida olmazsa ucuza gidip Castani alican iste.

Beni asil almamiz gereken ve gerektiginde bunca yatirimi yakmayacak Turk kaleci kim olur onu merak ediyorum.

evet kaliteli bir yedek kalecide lazım. tmm feguli ve asamoah katılırsa cok güclü hücum hattı olacak ama ne kadar iyi olursa olsun defans hattı sızıntı verirse basit gollerle takımın tüm emeği heba olabilir, moraller bozulur.

dünkü kafa golü olmamalıydı. havadan yiyilen goller resmen fobimiz oldu, acilen cözüm üretmeliyiz.

iyi kaleci +1 puan, kalite bir stoper daha alınırsa +1 puan daha. geri kalan +1'ide hücumcular halleder, onlara güveniyorum ama savunmaya malesef..

Dursun başkan iş başında

70f2e295140937f389ea7f5e4d406f24.jpg

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt