Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi gelsin artık yahu. 12 saattir Galatasaray'ın maçını izleyemiyoruz. Yeter artık.

sumudica "Galatasaray çok iyi oynadı ve hak ederek kazandı. Fazla söze gerek yok. Ön tarafta çok hızlılar. Bizden daha hızlı oldukları kesin. 30-40 bin kişinin desteğiyle daha da kolay oldu ve baskıyı arttırdılar. İyi bir maç bekliyordum ama Galatasaray'a 3 puanı hediye vermiş gibi hissediyorum kendimi.",

sinanı acilen şutlamak ve para kazanmak lazım taraftar zaten hakettigi cevabı verdi

bu saatten sonra sinan dikiş tutmaz cıkıp özür dilerse belki bir ihtimal

batuhan tekin u 19 milli takım solbeki
melih gökçimen u17 milli takım solbeki sol açıgı
furkan korkut u18 milli takım solbeki

gelecegin solbekleri bizde.melih dün asist de yaptı zaten u21 de

38,5 milyon Euro bonservis verdik, 17,36 Euro bonservis aldık. Aradaki fark 20 milyon Euro hemen hemen. Kadro değişimine baktığımızda çok kötü değil. Geçen senelerde de buna benzer paralar harcadık ve çöpe gitti. Maaşlar ise maalesef çok yüksek.

Sinan, Selçuk, Donk, De Jong, Hakan vs. adamları toplamda şöyle 5 milyon Euro bonservise postalayabilsek çok iyi olur, maaşlardan da kurtulmuş oluruz. Kolay değil tabi.

o halde dursun>aysal :D

sumudica "Galatasaray çok iyi oynadı ve hak ederek kazandı. Fazla söze gerek yok. Ön tarafta çok hızlılar. Bizden daha hızlı oldukları kesin. 30-40 bin kişinin desteğiyle daha da kolay oldu ve baskıyı arttırdılar. İyi bir maç bekliyordum ama Galatasaray'a 3 puanı hediye vermiş gibi hissediyorum kendimi.",

3lü çıkarak hediye etti zaten. Kayseri vasat bile değildi.

boyla alakasi yok yedigimiz golun. serdar 2.40 boyunda olsa yine yerdik. Muslera'nin cikmasi lazim bu toplarda

bencede muslera cıkmalıydı ama ben sadece gol icin demedim,her korner bizde penaltı gibi resmen

cünkü adam paylasımını bilmiyoruz bir tek maicon var havadan top kesebilen geri kalanlar kafası kesik tavuk gibi dolanıyor

serdarın mesela sıcramasıda iyi degil yan toplarda kötü iki uzun stoper iyi olur hem serdar bugun var yarın yok

Cuma günü kargalar maç yapacak bir sonra ki gün liderliği tekrar alacağız inşallah

TapaTalK

oncelikle
gomis i ovdugumde, burada "o kadarda degil" diye yorum yapan arkadaslar bi gelsin :-)

gelelim tudor a ;
ben dahil herkes elestirdi ama dun ki macta 1 oyuncuya 5 kisi pres yapan (en az 5-6 boyle pozisyon var macta ) bir galatasaray izleyince soka girdim . yorumcular kayseri 3 top yapamiyor diyor . hahahahaha lan adamlara BIZ BIZ 3 top yaptirmadik. her yerde bastik .. osmanli deplasmaninda ki oynuyacagimiz oyun, tudor ile ilgili tum gorusumu pozitif yonde degistirir ..

yantop sendromu ;
ya arkadas tamam defans hatalida, muslera o topuda cik al arkadas .. ama muslera candir

takimin yildizi mariano ;
adam sag bek mi sag acik mi bilemedim . ataktayiz sag acikta , adamlar geliyor bakiyorsun mariaono sag bekte .. gunumuz futbolunun olmasi gereken sag beki, muthisti

arti parantez linnes ;
yazin inanilmaz calismis cok hazir . cok begendim

cenk ergun : arda - asomoah
dun bein sporta resmen aldik demedigi kaldi . ikiside geliyor gibi

kayserinin şansızlıgı ilk hafta bize denk gelmesi.

matoudi 20 milyona juveye gidiyo.biz neden almıyoruz?

bizim yüzümüzden o haldelerdi.gelecek haftalarda görürsün kayseriyi.ayrıca 3-5-2ye ragmen hiçte öyle acık vermediler.bi dengesizlik yoktu.meleg ve bia ilk 11 yerleşince daha iyi olcaklar.

Maçı 90 dk izledigine emin misin la. Nasil dengesizlik yoktu, adamlar 3 oyuncusunu hic oyuna sokmadan oynadılar. Açık konusuna hic girmeye bile gerek yok. Biraz daha becerikli olsak 5-6 olmuştu.

Kayseri leş bir takım. Uyum sorunları üst düzey ve sahada sistem adına bir bokları yok. Galatasaray en kötü dönemlerinde bile kafa kafaya oynamaya calışan anadolu takımlarına fark atmıştır. Dün kayseri kafa kafaya oynamaya gelmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt