- 30 Ağustos 2009
- 30.155
- 20.040
- 2.593
Arda harika olur, GSC'nin çoğunluğunun istememesi bile nokta atışı transfer olacağını gösteriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende hatırlıyorum o konuşmayı
Arda'yı sordular tudor'da kim istemez ki arda'yı dedi
Ağzının suları akıyodu
Net en güvendiği isim olur
Arda tudor'u yönetir bence
TapaTalK
takım intihar timi gibi kimse karıştıramaz bu takımı yedekte oturan Selçuk malı bile mutluydu
Er gec olur bu transfer profesyonel takımlar çok uzatmaz böyle meseleleriAdam Adam işte helal olsun ...
O değilde dün rıdvan Galatasaray daki oyuncular 10 üzerinden 7 lik 10 üzerinden 10 yok vasatın üstü iyi futbolcular diyor hasetinden. Bir şuna 10 üzerinden 10 lar real de barca da ilk 11 de der mi acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalandan mutludur o. İçi gitmiştir hatta yenilelim diye dua etmiştir. Sakat diye oynamadı dün. Sakatlığı geçsin oynamazsa sen suratına bir daha bak onun tabi yedek kulubesinde görebilirsen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Er gec olur bu transfer profesyonel takımlar çok uzatmaz böyle meseleleri
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takimi sabote eden adamlar olmayınca takım gibi oynadık dikkat ettiyseniz
Çok uzun sürmez süreç avrupada 1 eylülde bitiyor dönem yanılmıyorsamBirde Juve Asamoah 'a karşı vefa gösterir o kadar yıllardır sol kanadı tek başına taşıdı adam 3. tercih olarak kalmak istemiyor seneye sözleşmesi de bitiyor inşallah bizimkilerde iyi bir teklif verirse bir orta yol bulunur
Osmanlı maçına sahada olursa Asamoah çok çok iyi olur
takip edemiyorum yorumlari yeni gördüm ben daha ondankagan 30 kere taşındı ama haberin içeriği de öyle degil.dün yusuf koydu zaten haberi.takındıkları tavır aynı imiş di marizoya göre ama cenk açıklama yapana kadardı o.artık taşımayalım aynı haberleri.
Hayırdır, kulüp de Muhasebeci misin Ali ?Arda Asamoah gelirse Maas tablosu nasil olur? Fazla anlamiyoum o Konulardan. Içimi rahatlatacak bir açiklama getirebilen varmi aranizda?
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Çok uzun sürmez süreç avrupada 1 eylülde bitiyor dönem yanılmıyorsam
Hayırdır, kulüp de Muhasebeci misin Ali ?