Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musli
Mariano maicon serdar asamoah
Fernando ndiaye
Fegh belhanda arda
Gomis

Bu adamlar normallerinin yarisini oynamalari yeterli bile.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Arda eğer ben barçanın topçusuyum siz nesiniz ki triplerinde olmaz burnu havada olmaz leşçukla çeteleşme işine girmeyip adam akıllı GS için savaşıcaksa gelsin yoksa gelmesin bu kadar net.Ama maalesef ilk saydıklarımın olma olasılığı çok yüksek...

Daily Mail | M. City, Galatasaray tarafından Belçikalı defans oyuncusu Jason Denayer'i kiralamak için verilen teklifi reddetti.

DHQfnHTXUAA6DEf.jpg
guzel haber, kesinlikle ihtiyacimiz olan oyuncu degil.

arda ortaligi karistirir , sahadisi hareketleri ile gumdeme gelir bilmem ne ..

bunu yonetim dusunmuyor mu saniyorsunuz ? transfer olunca alir karsilarina konusurlar . kaldi ki arda turk oldugu icin kendi ile ilgili yapilan yorumlari muhakkak okuyordur . taraftarin ne isteyip istemedigini bilerek ona gore hareket edecektir diye dusunuyorum.

bu macta tolga sol acik oynadi . arda ya burun kiviriyorsunuz .
Düşün işte solda Tolga'nın oynamasına bile razı olunacak kadar antipatik geliyor Arda.

GSCimbom Mobil App

Bu Arda kadar yeteneğini ve fırsatları heba eden çok az adam vardır. Barça'ya kadar yükselmişsin, oynamak için elinden geleni yapman gerekirken futbol harici her şeye giriyor maşallah. Ya arkadaş o göbek nedir? Sen nasıl futbolcusun?

Aykut Erçetin: 2003'ten beri Galatasaray'ın içindeyim. Gördüğüm en iyi kadro bu. Müthiş kadro kuruldu, kuruluyor.

GSCimbom Mobil App

Twitterdakiler arda geldi diyor umarım gelmez ancak gelirse bize de desteklemek düşer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt