Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
saçmaladı dursun şuan levent hıyarının ağzının payını versene sen başkansın sen de konuşmazsan kim konuşacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: "Bu sezon takımı yenilemek için 30M €'dan biraz fazla bütçe ayırdık ve şu an 34M € harcadık ve buna ek 20M € satışımız var."
bence selçuk'un gitmek istemesini bekliyorlar![]()
Dursun'un geldiğinden beri yaptığı en iyi konuşma diyebilirim
Başkanlığı öğrenmeye başladı lan bu adam

Asamoah + Sol acik transferi kapatalım yeter artık ya bukadar da alışık değiliz başkanım bi dur![]()
geçen senelere göre mükemmel bi transfer dönemi geçiriyoruz ama yeterde yani alışkanlık haline gelmesin sonra
![]()
15 diyelim buna ben az once 14 dedim ama 16 olmaliydi. Burada onemi olan Asamoah icin ne kadar odeceyegiz? 6-7 gibi bir rakamsa geriye kalir 8-9 milyon euro. Bence Carole e teklif varsa direk satilsin ve o para da bunun uzerine eklenebilir.14m euro cok iyi para. insallah kaliteli bir stoper alınır.
Verdi zaten. Yeni kredi aldı dün Nazifoğlu miktarda verdi 135 m tl kredi çekilmiş[FONT="]Özbek: "Riva'dan gelen parayı transfere verdi diyorlar. O para şubat ayında geldi, sonra da bankalara olan borcumuzu ödedik."[/FONT]
Böyle bir madde kapta yazmıyor aslı var mı ?
KAP
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]James Rodriguez - 15.08.2017 14:01[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
feghouli 2 ay başka teklifleri bekledi ve zorla geldi 6s ye![]()
ayrıca madem referans noktası 6s o zaman niye sözleşmene 4.250 ye
serbest kalır maddesi koydurdun ?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Böyle bir madde kapta yazmıyor aslı var mı ?
KAP
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]James Rodriguez - 15.08.2017 14:01[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
feghouli 2 ay başka teklifleri bekledi ve zorla geldi 6s ye![]()
ayrıca madem referans noktası 6s o zaman niye sözleşmene 4.250 ye
serbest kalır maddesi koydurdun ? [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
15 diyelim buna ben az once 14 dedim ama 16 olmaliydi. Burada onemi olan Asamoah icin ne kadar odecegiz? 6-7 gibi bir rakamsa geriye kalir 8-9 milyon euro. Bence Carole e teklif varsa direk satilsin ve o para da bunun uzerine eklenebilir.