Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asamoah + Sol acik transferi kapatalım yeter artık ya bukadar da alışık değiliz başkanım bi dur geçen senelere göre mükemmel bi transfer dönemi geçiriyoruz ama yeterde yani alışkanlık haline gelmesin sonra
Asamoah + Sol acik transferi kapatalım yeter artık ya bukadar da alışık değiliz başkanım bi dur geçen senelere göre mükemmel bi transfer dönemi geçiriyoruz ama yeterde yani alışkanlık haline gelmesin sonra
15 diyelim buna ben az once 14 dedim ama 16 olmaliydi. Burada onemi olan Asamoah icin ne kadar odeceyegiz? 6-7 gibi bir rakamsa geriye kalir 8-9 milyon euro. Bence Carole e teklif varsa direk satilsin ve o para da bunun uzerine eklenebilir.
kapta yok öyle bi madde.milliyet haberini okumuş ki nevzat toplantıda feghouliye sormadı bile öyle bi soru.yani yalan haber.5 yıl biizmle feghouli.çıkış maddesi yok.antu yerine forumdan haber takip et
15 diyelim buna ben az once 14 dedim ama 16 olmaliydi. Burada onemi olan Asamoah icin ne kadar odecegiz? 6-7 gibi bir rakamsa geriye kalir 8-9 milyon euro. Bence Carole e teklif varsa direk satilsin ve o para da bunun uzerine eklenebilir.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.