Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Selcuk Carole cavanda yasin gönderilip ordan şöyle bi 6-7 Mio kasaya girse yaklaşık 20 Mio bütçe oluşur Asamoah şöyle bi 4,5a gelse şöyle 5-6 ya kaliteli stoper alsak, 10 Mioda müthiş bi tane Sol açığa gömelim ligin anasını aglatiriz ocakta şampiyonluk kutlamaları yaparız heleki namaglup bi sezon geçiririz

basin toplantisinin birazini izledim de badou cok enteresan bir tip, hiperaktif olabilir, konusmalardan falan sikiliyor gibime geldi hareket etmek istiyor surekli kendini zor tutuyor :D

Linnes dün cok iyidi yazik olucak ona Asamoah gelirse

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

selcuk bi iyilik yapip gitse sneijder gibi, o kadar rahatlatacak ki maas butcesini.
en buyuk sorun de jong tabi bu arada

başkanın bir kaç güne eli kulağında olan transferimiz var dediği isim kim acaba ?? umarım asamoah dır

Dursun Özbek: "İsim vererek söylemek zarar verir. Arda ve Asamoah için konuştum. Birkaç güne sonuçlanır, bütçeye ve gönderileceklere bağlı"

HARBİDEN DEMİŞ LAN BUNU.ASAMOAHIN GELMESİ ÇÖPE BAGLI OLAMAZ.ASAMOAH GELİR,ÇÖP GİDER

Transfermarktta 38.5 görünüyor hatta bonuslar dahil değil. En az 5-6 m euro menajer parası. Satılan şuan 17.5+30 yani toplam 47.5 yapıyor bir yanlış yok
Menajer parasini hesaba katmaya luzum yok bence cunku onu ne sen ne de ben biliyoruz, Dursun ona gore rakamlari veriyordur zaten.

Transfermarkt verilerini baz alirsak, 38 harcadik, butcemiz 32 milyon du (30 dan biraz fazla), 6 milyon euro eksideyiz. Satislardan 17.5 geldi, 11.5 milyon euro kaliyor iste.

Dursuna gore biraz daha fazla onun soylediklerine bakarsak.

Takıma iki tane eli yüzü düzgün topçu alınca nasıl hava birden değişti. Taraftarı artık vasata alıştırmaktan vazgeçsinler, yetersiz olan gitmeli bu kadar basit.

emre mor cuk diye oturur bu takima arda olmaz ama

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

61 milyonda tutarsak iyi vallaha

DHRH3ixXkAEqPgK.jpg

forma alalim dedik soktumun nike shopunda yoktu

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt