Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bd5bacdc3fc0f364e5b43b8f516de7e2.jpg

Bu 11 in 6-7 Galatasaraylidan olusmasi gerekiyordu
Ndiaye nerde?? Mariano nerde alooo

Feghouli: "F.Bahçe istediğinde başka takımı tercih ettim. G.Saray istediğinde ise başka tekliflere bakmadım."

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Cenk Ergün, radyosporda. Dinleme şansı olan arkadaşlar söylediklerini buraya aktarırlarsa sevinirim

Dursun'un Levent'in salvosunu es geçmesi dışındaki açıklamaları gayet tatmin ediciydi. Geçmişteki vukuatlarından ötürü de bugünkü yapmış olduğu açıklamaya inşAllah doğru konuşmuştur diyerek temkinli yaklaşıyorum.

ah feghouli olaydı dün.... :D

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

30 milyonluk bütçemiz vardı, gidenlerden gelir elde etmemizle birlikte bütçe arttı. Şu an sattığımızla gelen oyuncular arasında 14 milyon euroluk bir zarar var, eli kulağında bir oyuncu daha var. Onun da gerçekleşmesiyle fark 20'ye çıkacak diye tahmin ediyorum dedi. Şimdi bu gelecek oyuncuya çıkıyor bence. Yani tahminen 6 milyon euro'ya bir oyuncu daha gelecek dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün Serdar'ın bir pozisyonda yaptığı akrobasi ben dahil bir çok kişiyi endişelendirmiştir herhalde. Adam sakatlık olayından ötürü o denli zan altındaki korka korka izliyoruz resmen.

Cenk Ergün radyosporda şuan Selçuk için Trabzonsporun bize ulaşmış resmi ya da gayriresmi bir teklifi yok dedi.

Lan sabah sabah ıslandım yine toplu imza töreninden dolayı :D

Su faturası baya yükseldi

Gomis the Walking Dead resmi vardı...bilen atsın ... bulamadım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt