Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.296
- 2.083
Bacca Villarreal'e gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 7 haftaya tempomuzu buluruz diyorumFeguli ve asamoah da katilinca takima ben 50-55 dakika buluruz tempolu diyorum. Ilk 10 hafta tempolu gider, 2-3 hafta kotu oluruz diyorum kis donemi gelince malum
hiç bişey olmaz yuvarlak cevap verip duruyo asamoah oyuncu gönderilmesine bağlı benceDursun akşam ntv spor da olucak biraz daha net olur herşey.
Feghoulinin sözleşmesi revize edilebilir dedi.Yani iyi oynarsa serbest kalma maddesi daha yüksek bir bedele çekilebilir.
daha neler?seleznyov h.o
ama sadee ilgiliymişiz.kendilerine tekrardan hayırlı olsunRed Report @RedReport_ 1 hr1 hour agoDaha fazla
@RedReport_ adlı kullanıcıya yanıt olarak
Karabükspor TD Erkan Sözeri: Seleznyov sanırım Galatasaray'ı istiyor. İstemese teklifi bize getirmez reddederdi. Yapacak bir şey yok.
hiç bişey olmaz yuvarlak cevap verip duruyo asamoah oyuncu gönderilmesine bağlı bence
Terimin 0-4 yenildigi 96 derbisi dikkatimi cekti ve tabiki amerikali kalecimiz Friedelin yedigi gollerde arsivlik olmus.