Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardeşim azıcık geriyi takip edin aynı şeyi yazmaktan bıkmadınız mı.

Alın okuyun.

[FONT=&quot]"Feghouli'nin ikinci sezon bittikten sonra 10 milyon Euro ücreti. Muslera'nın yok, Ndiaye'nin yok. Tudor'dan bizim beklentilerimiz var. Kendince oyun planı olan bir teknik adam. Biz ona destek olmak istiyoruz. İstediği takım kuruluyor. Umarım bizimle beraber Igor Tudor'da kendini yukarıya çıkaraktır"[/FONT]
[FONT=&quot]"Feghouli'nin ikinci sezon bittikten sonra 10 milyon Euro ücreti. Muslera'nın yok, Ndiaye'nin yok. Tudor'dan bizim beklentilerimiz var. Kendince oyun planı olan bir teknik adam. Biz ona destek olmak istiyoruz. İstediği takım kuruluyor. Umarım bizimle beraber Igor Tudor'da kendini yukarıya çıkaraktır"[/FONT]

tek feghouli yardırsın da sonra revize edilip 20 milyon olur fiyat,yeterki yardırsın.iyi günler

Bu genç oyuncuları çok abartıyoruz gibime geliyor. Herifler oynadıklarında bile koşmuyorlar ki anasını satayım. Ulan bana fırsat gelse godumde ıslanmayan kıl kalmayana kadar koşardım. Hazırlık maçında Recep oynadı en basit hiç bir şey yapmadı. Tamam pas gelmedi pek ama gelmiyorsa sen almaya çalışacaksın...

Abartilan yok bence. Fizik ve mac tecrubesi gerejli. Bu sene uygunkar turkiye kupasi icin.seleznov oynayacagi mac sayisi 10 u gecmz. Atalay mi neydi ,recep 5 er mac oynasi seneye iyi bir yedek olur.

Futbol Arena @futbolarena

ÖZEL - Sinan Gümüş, 'Benfica'dan başka takıma gitmem' inadından vazgeçti. Sarı kırmızılılar, Fiorentina ile görüşme halinde

Abartilan yok bence. Fizik ve mac tecrubesi gerejli. Bu sene uygunkar turkiye kupasi icin.seleznov oynayacagi mac sayisi 10 u gecmz. Atalay mi neydi ,recep 5 er mac oynasi seneye iyi bir yedek olur.
Tudor olmuş oyuncu istiyor anladığım kadarıyla. Bu da bir tercih olabilir ama Seleznov mu olmalı... Orası ayrı konu.
Bence elimizdeki oyuncuları Avrupa'da oynayabileceği ama kaliteli, belli hedefleri olan takımlara kiralamalıyız gelişimleri açısından. Yoksa böyle 5-6 maç ziraatta oynatmakla oyuncu filan gelişmez. Polyannacılıktan öte bir şey değil...

Son düzenleme:
Fener iki sene sonra 10 verip alabilr çok saçma iş çok

Avrupa ligleri icin gecerli o ayrica. Sabri icin sozlesme revize edenler zamaninda, fegholuli icinde eder. Fener feghulinin donunu alamaz, adam ne dedi fener istedi baska takimi tercih ettim, galatasaray istedi tereddut etmedim.

Zaten istese 5-6 alirlardi bu sene hersey oyuncuda bitiyor

[FONT=&quot]Feghouli: Taraftarlar bana ismimin kısaltılmışı olan ‘Soso’ diyebilirler. Takım arkadaşlarım bana bu zamana kadar bu şekilde hitap etti.[/FONT]

hayır kardeşim hayır yeter da antudan gördünüz twitterdan gördünüz şeyleri sorup durmayın 2 saattir bu konuya fitilim ben renktaş üstüne alınma lütfen.

çıkış bedeli 10 mio cenk açıkladı.

Merhaba feguli 2 sezon sonra aldıgı paraya serbest kalacakmış dıgru mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sosooooooooooo Feguli

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Boş yapan sensin
Fener ne alaka

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener alaka çünkü onlar sever bu işleri bide bizim yönetimin mallığı varsa herşey olur sasırmam

Fener iki sene sonra 10 verip alabilr çok saçma iş çok
sadece bazi belli liglerden talip cikmasi durumunda gecerli dedi Cenk Ergun. muhtemelen buyuk liglerdir.
Ne kadar uzattiniz ya bu konuyu goren de her sene 10 milyon euroya adam satiyoruz sanacak. Adam bi oynasin parlasin sonra dert ederiz boyle seyleri

Fener alaka çünkü onlar sever bu işleri bide bizim yönetimin mallığı varsa herşey olur sasırmam

Akşamları üstünü açıkta bırakma
Feneri seveyim! sana birşey olmasın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt