Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Seleznyov iddiaları yalanlanıyor..

Nevzat

Galatasaray'da Seleznyov iddiaları yalanlanıyor..

Nevzat

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Ayrica 15 milyon ustune satabilecek adam badudur . Yas ve performans anlaminda avrupaya. Gercekci olalim

Lan adam feneri tercih etmedim ana Galatasaraydan teklif gelince bir dk düsünmedim diyor senin yazdigina bak...
kendin inaniyormusun buna? Kuslar bile inanmaz

Yukarda yazdım sanada yazayım bidaha .böyle bişey istemiyorum zaten ihtimalleri söyledim ikincisi bu adamlar professiyonel ne konuştuklarına çok takılma bence o metinleri önüne verirler onlar da konuşur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon beklerin onemini vurgulamis. Asamoah gelir ise takima katkisini soylemistir yonetime ve hocaya.

Ve inanamiyorimm....

Ulan 2 sene sonra glher saat bssi spor haberlerini bekliyorum. Ozledik be bu takimi boyle

Fener'in kadrosunda bizde ilk 11 oynayabilecek tek adam Mathieu Valbuena suan icin. Oynadigi 3 macta 3 asist yapti ilaveten.

Valbuena olmadigi zaman rakip kaleye zor giderler. Biz Vida, Asamoah ve Arda'yi alip farki iyice acmaliyiz.

Youssoufa Moukoko henüz 12 yasinda Dortmundun u17 takimiyla çiktigi maçta Iki gol bir de Asist yapmis

Vay anasini

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

5262eedb06f2bf47da04bd453e11ff7a.jpg

bidakahi mac ne zaman.. fiksturler düzenlensin elin leş topculari 7 gunde bir oynarda bizimkilere hergun sabah 10 aksam 5 maç ayarlamak lazım

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt