Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester City, Galatasaray'ın Denayer için yaptığı kiralama teklifini reddetti. Yaklaşık 9 M £'a oyuncuyu satmak istiyorlar. (Daily Mail)

Tudor iyi bir td olmasada iyi bir sportif direktör olur futbolcu seçimleri nokta atışı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'un oyuncu değişiklikleri de çok kötüydü dün. Mesela Fernandoyu çıkarıp Korayı oraya çekmesi felaket bir hataydı 4-1 kazandığımız için kimse bunu görmüyor galiba
Koray alt yaş Almanya milli takımlarında ön libero oynadı. Boş yapma. Kimi alacak adam? Yan pasçı bitik Selçuk'u mu?

Tudor iyi bir td olmasada iyi bir sportif direktör olur futbolcu seçimleri nokta atışı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu kadronun kurulmasında bütün başarı belki de tudora ait değildir kesin konuşmamak lazım scout ekibi ve cengo nun dan bu işte dahli var. son kararı tudor verdi ama belli ki iyi bi oyuncu transfer havuzu oluşturulmuş ilgilendiğimiz adamların nerdeyse hepsi doğru isimlerdi

Tudor böyle oynatiyor Terim nasil oynatir diye düsünmedim degil Dün aksam açikcasi. Çok kararsizlastim dünkü maçi görünce. Aslinda tam bir Terim kadrosu kurdu Tudor :-)

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Koray alt yaş Almanya milli takımlarında ön libero oynadı. Boş yapma. Kimi alacak adam? Yan pasçı bitik Selçuk'u mu?

Ya kardeşim bi soluklan tamam gençsin atarlısın herşeyi ben bilirim ayaklarındasın önce bi sakın ol yapacağı şey çok basit Tolgayı oraya çekecek solada Sinanı ya da Yasini alacak bu kadar

Kuşlar bonservis bile açıklamadan transfer yapıyor hiçbir tarafı irdelenmiyor.
Biz sonuna kadar açıkladığımız transfere kafalarına göre fesih maddesi ekliyorlar.
Algıya düşmeyelim.

Jerry Akaminko
Jerry Akaminko @jville15
·
14m
Asa @Asabob20 when do you arrive Turkey? Should I meet you in Istanbul already? ????????????????????????

22

68

114

Hooplaa

Oyuncu degisiklikleri dogruydu

Adam yedek kulubesinde olan selcuk'un yerine orta sahaya Koray'i aldi,bu bile olumlu

Ya kardeşim bi soluklan tamam gençsin atarlısın herşeyi ben bilirim ayaklarındasın önce bi sakın ol yapacağı şey çok basit Tolgayı oraya çekecek solada Sinanı ya da Yasini alacak bu kadar
Ya bir şeyi de beğenin be kardeşim. Ortada fol yok yumurta yok resmen eleştirmek için yer arıyorsunuz. Koray daha önce orada oynadı zaten. Yabancı olduğu bir bölge değil. Adam belli ki Koray'ı rotasyonda kullanmak istiyor ki gayet mantıklı. Neyin derdi bu anlamıyorum ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt