Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon hem bjkye hem fbye girecegiz ins

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Yildirim D. hafife alma bence renktas, adam turkiyenin en soylu ailelerinden geliyor :)

Zaten butun kluplerde 10 + yabanci oyuncu var, simdi sinirlama gelirse takimlarenkaz altinda olacak ve kaotik bir otam olusur. yabanci sinirlamasinin kalkmasinin en buyuk nedeni zaten BEINsports. demirorenin sinirlama getireceginide dusunmuyorum ve bu tip insanlarforma renkleri yoktur. kendi cikarlari icin bu gorevi aldigini dusunuyorum.

Beinsports abi baştayken sınırlama felan gelmez. 1% bile ihtimali yok çeker elini ayağını herşey çöker. Futbolun patronu tff felan değil finansör beimsportdur.
Adam dünyaya açılmaya bakıyor gelirleri yükseltiyor. Demirören anca havlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Arda ve Garry diye sorsalar 100 kere Garry derim
Hem insan olarak ama futbolcu olarakda.

Garry hem Arda'dan hemde Bruma'dan daha iyi. Bruma topu alıp gidip kaleye şut çeker, arkadaşlarına asla pas vermezdi. Garry nasıl takım oyunu oynadı gördünüz değil mi? Çocuğa çok haksızlık edildi. Bmw gibi mübarek topu aldımı kimse yetişemiyor. :asd22:

Ben gidim biraz surf yapayim son durumlar ne:-) baskanin soylwdigini unutmayin aamaa

Arka ve on sol tarafa oyuncu. Asamoah tamamda ondeki kim. Kisaca ondeki sol icin isim yok. Arda olayi nef sponsorlugunda ama barca onu satar liverpool a.

Sol acik icin oyuncu alinmasi transfer doneminin sonunu bulur sartlar gelen-gidenleren bagli. Suprizmi ehh bi kac isim var ama su anda zorrr. Arastirmaya devam

Asamoah'ı almak muazzam iş, inşallah sakatlık sorunu yaşamaz da kanırtırız ligi

Bugün zemin konusuna girmiştim. Oyuncuların zaman zaman zeminin vasatlığından dolayı çimlere takıldığını farkeden bir benmiyim? Bence oyuncuları olumsuz anlamda etkiliyor zemin. Galatasaray gibi bir kulübe yakışmıyor işin doğrusu. Tarla gibi.

keske gelseydide yine kovsaydik lucescuyu

acayip kil oldum ben o bunaga

Arda gelmezse Asamoah ve stoperden sonra genç kanat forvet alalım. Scout transferi olsun ki gerektiğinde satıp para kazanacağımız biri olsun

Beşiktaşlı arkadaşlarıma falan bakıyorum, siz her sene böyle başlayıp sonra patlıyorsunuz diyorlar. Akıllarını sevdiklerim 2 senedir iyi ki şampiyon oldular unuttular kendilerinin ezikliklerini. Bu sene hem takımın hem taraftarın ne kadar hırslı olduğunun farkında değiller bence. Böyle daha iyi. Ne olduğunu bile anlamadan çarpıp geçeceğiz bu sene.

renktaş onlar ot geldi saman gidecek takılmamak lazım. Onlar önce ŞL'de kim bize kaç tane atacak diye düşünsünler.

tumblr_nujayrIHst1s2wnr5o1_500.gif

Bugün zemin konusuna girmiştim. Oyuncuların zaman zaman zeminin vasatlığından dolayı çimlere takıldığını farkeden bir benmiyim? Bence oyuncuları olumsuz anlamda etkiliyor zemin. Galatasaray gibi bir kulübe yakışmıyor işin doğrusu. Tarla gibi.

Son antrenmanı orda yaptıklarından olduğunu düşünüyorum maç içinde benimde dikkatimi çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt