Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11'de oyun kuramayan, atak şekillendiremeyen oyuncu kalmadı yalnız :D.

Bjk'nin 35 yaş ortalamalı takımı bizim tempo karşısında hastanelik olur ama bu tempo rakip zayıf olduğu için mi yoksa bizden mi kaynaklı bu hafta işin rengi belli olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence bu hafta belli olmaz. Nasıl bir yenilgiyle müthiş olamıyorsak, bir yenilgiyle de dünyayı karartmaya gerek yok. Inişler çıkışlar hep olacak.

Dizlerden dolayı 352 gün sakatlık yaşamış.

Ya kardeşim isterse kafası kopsun arkadaş yazmış işte Juventus böyle sorunları olan adama teklif geldiğinde sen lazımsın gel kontrat uzatalım demezdi hemen kabul ederlerdi. Sakatlık dediğin şey her an olabilir bu futbolun kuralı. Detaylı teste tutulur o kadar yatırım yapılıyor bu sene sakatlık sorunu olacak tek adam Asamoah olarak görünüyor o da kart üzerinde. Senin takımına kimler geldi kaç ay oynamamış. Ne bu beğenmemezlik?

Östersunds maçında passoligini yakan adam acaba pişman mıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan+Carole+Yasin= 7.500.000€ +
Umut = free 100.000€ -
Tarık = free 900.000€ -
Donk + Balta + Selçuk = free bedelsiz
Cavanda = Free 500.000€ -
De Jong = Free 1.000.0000€ -
Total = 5.000.000€ +

Asamoah = 7.000.000€
Berkay Özcan = 1.500.000€
Kenan Karaman = 1.500.000€
Umut Nayir = 1.000.000€
Total= 11.000.000€

Şunları başarsınlar takım çağ atlar 5 yıl sadece miyadı dolanların yerine birini alırsın, tüm çöpler gitmiş olur.

Son düzenleme:
östersundfkgşlk maçından sonra biraz ümitsizliğe kapıldım ama sanırım çok boş yapmışım. Şuan iyi ki almışım diyorum.

Ya olaya biraz eğlence-takıma destek açısından bakmak gerek. Tüm yıl boyunca böyle cüzi bir rakam verip stres atabileceğim başka bir 90 dakika düşünemiyorum ben. Kazanırsak tatmini inanılmaz. Kaybedersek de en kötü arkadaşlarımla beraber sosyal bir etkinlik yapmış oluyorum. İşe biraz böyle bakmak lazım. Taraftardan stattan çekildikçe takım da geriye düşüyor iyice. Hele geçen seneki gibi rezil bir kadro varken.

Bu sene bu kadro. Bu takım yalnız bırakılmaz.

Bahsedilen adamlar gelirse sizce içeride bir Anadolu takımına 7 gol ve üstü atar mıyız?

Ya kardeşim isterse kafası kopsun arkadaş yazmış işte Juventus böyle sorunları olan adama teklif geldiğinde sen lazımsın gel kontrat uzatalım demezdi hemen kabul ederlerdi. Sakatlık dediğin şey her an olabilir bu futbolun kuralı. Detaylı teste tutulur o kadar yatırım yapılıyor bu sene sakatlık sorunu olacak tek adam Asamoah olarak görünüyor o da kart üzerinde. Senin takımına kimler geldi kaç ay oynamamış. Ne bu beğenmemezlik?
Linnes dün çok iyiydi korkmayalım bu sene şampiyonuz asamoah alınmalı

Yalnız kombine konusunda haklılar. Stad evet Pazartesi akşamına göre doluydu ama stadta boş yer kalmaması gerek artık.

Alın arkadaşım kombine. İmkanı olan herkes alsın. Bir daha bu kadar ucuza kombine falan bulamazsınız. En kötü stresinizi atarsınız, arkadaşlarınızla eğlenirsiniz. İmkanı olan herkes bu sene kombinesini alsın, arkadaşını ikna etsin. Şu stadı beraber dolduralım. Taraftar olursa bu takım da daha iyi olacak, ben eminim.

İstanbul da yaşasam kesin alırdım. Ancak forma alarak her türlü Galatasaray ürünü alarak kendimce elimden geldiğince destek vereceğim. Sonuçta başka Galatasaray yok. İstediğimiz benimsediğimiz oyuncular alındı. Eleştirmesini bildiğimiz gibi övmesinide biliriz. Ancak forum dahil bütün Galatasaraylılar elini cebine atmalı destek olmalı. Bu Galatasarayı izlemek bedava olmamalı. İmkanı varken Galatasaraya maddi kazanç getirmeyen taraftar gitsin başka takım tutsun.

Dizlerden dolayı 352 gün sakatlık yaşamış.

juve menajer gazlamasıyla transfer yapacak bir türk takımı değil sakat oyuncuyu almazlar ve ellerinde tutmazlar. Her yıl 60-70 milyon euroluk garanti harcaması olan bir takım sakat asamoah'ı neden 4 yıl ellerinde tutsunlar?

Bjk'nin 35 yaş ortalamalı takımı bizim tempo karşısında hastanelik olur ama bu tempo rakip zayıf olduğu için mi yoksa bizden mi kaynaklı bu hafta işin rengi belli olacak

Bencede erken konuşuyoruz sanki,tamam takımda güzel potansiyel var bariz belli ediyor ama yinede çok erken.Hele bi güçlü takımlar gelsin,takım iyice bi otursun vs...Şu an kriter olabilecek maçlar Başakşehir,Bjk,Trabzonspor maçları.Fenerbahçe demiyorum çünkü o maç çok farklı havada geçiyor.Ama net, ışığı görebiliyoruz.

Takımın çok genç olmaması daha iyi tecrübe her zaman başarı getirir.

0B5r4Z.png

Asamoahhhhhhhhhhhhhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt