Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk'nin 35 yaş ortalamalı takımı bizim tempo karşısında hastanelik olur ama bu tempo rakip zayıf olduğu için mi yoksa bizden mi kaynaklı bu hafta işin rengi belli olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emin ol tempo bizden ilk derbiye kadar yorumcular Galatasaray daha güçlü takımla oynamadı hele bir derbi oynasın ondan sonra kesin kanaate varırız diyecek. Ama dediğim gibi bu tempo kayserinin güçsüzlüğü değil bizim güçlü olmamız. Benim tek düşüncem organize golümüz yoktu gollerin çoğu kontra atak gibi oldu. Organize ataklar soru işareti kafamda onlar da olursa tamam derim

10a1c871f5c1904e07a25abdd1ab3a9a.png

Bu şerefsizler kuralı geri getirecek gibi. Öyle bir durumda ligden çekilmemiz lazım

Bize gelseydi aynı şeyi savunurmuydu?
Milli takım da kendi başarısı için tüm ülke kulüplerini ateşe atarım diyor resmen.
Kimse kusuruma bakmasın ama... Küfür küfür küfür küfür

Linnes dün çok iyiydi korkmayalım bu sene şampiyonuz asamoah alınmalı
Ben şahsen korkmuyorum bazi forumdaki arkadaşlar başladı müzmin sakat diye. Hiç birşey belli olmaz futbolda. Bruma kaç ay oynamadi hayatı mi bitti hayir? Keza hayatında sakatlık görmemiş bir adam bir anda müzmin sakat olabilir. Futbol bir kumardır. Kesin diye birşey yoktur. Ama kesin olan bir şey varsa o da bu forumda takıma Marcelo yu getirsen bahane bulacak herseyden memnunsuzlugu olan adamların varlığının azımsanmayacak kadar çok olmasıdır

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bencede erken konuşuyoruz sanki,tamam takımda güzel potansiyel var bariz belli ediyor ama yinede çok erken.Hele bi güçlü takımlar gelsin,takım iyice bi otursun vs...Şu an kriter olabilecek maçlar Başakşehir,Bjk,Trabzonspor maçları.Fenerbahçe demiyorum çünkü o maç çok farklı havada geçiyor.Ama net, ışığı görebiliyoruz.

Aynen öyle. Erken havaya girmeye gerek yok. Beğenelim beğenmeyelim son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş. Biz havaya girmeden gelene geçene maksimum ciddiyette hazırlanmamız gerek. Belki de Avrupa'da olmamamız daha hayırlı olmuştur. Bu sene şampiyon olursak UEFA'dan erken elenmenin diyetini ödemiş olurlar.

linnes.webp

butun olay bu fotoda gizli.

linnes'e dikkat.

geldiginden beri kafasi onde hic bir zaman tepki vermeyen linnes bu hale donduyse demek ki bir seyler dogru yapiliyor demektir.

Son düzenleme:
arda o egoyla 1000 kisinin onunde durup dururken adam oldurse yine ozur dilemez.

Türk medyasına fazlasıyla malzeme verebilecek bir yapıda Arda,Aziz Yıldırım la çorba içer ,falan mankenle kahve,Rıdvanla kanki ayakları...Yaş gelmiş 30 a takımda derin altyapı kurabilecek karakterde ki halihazırda Selçuk varken bu yapıda birde Arda hiç çekilmez.Tabiri caizse anasını ağlatırlar şu güzelim yapılanmanın.

Milli takım da kendi başarısı için tüm ülke kulüplerini ateşe atarım diyor resmen.

Demirören hala kulup başkanı olduğunu sanıyor. Federasyon demek tüm ülke demek ancak bu milli takımı kulup gibi algılıyor sadece oraya bakıyor oraya da yanlış bakıyor. Ülke futboluna bakmıyor. Bu adamdan bir halt olmaz.

Sanki sınırlama gelse başarılı olacak, Allah'tan sınır olan zamanları da biliyoruz. Maşallah her turnuvada vardık

sinirlama olsaydi cengiz 100 sene gecse yine romaya gitmezdi

Asamoah için Juventus'un yapacağı transfer bekleniyo büyük ihtimalle o resmiyete kavuşunca Asamoah da gelir.

Ya olaya biraz eğlence-takıma destek açısından bakmak gerek. Tüm yıl boyunca böyle cüzi bir rakam verip stres atabileceğim başka bir 90 dakika düşünemiyorum ben. Kazanırsak tatmini inanılmaz. Kaybedersek de en kötü arkadaşlarımla beraber sosyal bir etkinlik yapmış oluyorum. İşe biraz böyle bakmak lazım. Taraftardan stattan çekildikçe takım da geriye düşüyor iyice. Hele geçen seneki gibi rezil bir kadro varken.

Bu sene bu kadro. Bu takım yalnız bırakılmaz.

ya kesin haklısın ama ne bileyim yenildiğimiz zaman öyle sosyal etkinlik falan gibi bakamıyorum. Normalde tv den izlerken bile yapamıyorum ki onu bir de SamiYen'de izleyince haftam berbat oluyor, uykularım kaçıyor. Ne bileyim benim biraz farklı bakmam lazım sanırım. Bu takıma 600-1000 tl gibi kombine rakamları çok görülmez hatta bedavadan biraz pahalı.

Bu sene UEFA'da devam etmeme hep içimizde kalacak gibi bir görünüm var. Bahsedile kadroyla şampiyonluk hayal değildi çeyrek-yarı finallere gelene kadar oynanan takımları düşününce

Yasin gidiyor olmasın? Malum selfy filan çektirdi yüzüde gülüyordu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt