Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk 2mye almaya çalışırken 3ü basıp alabiiriz gibi Vida'yı....sonra fiko çıkıp aslında biz vida ile ilgilenmedik der :D

Vida-Asamoah gelirse son 17 yılın en iyi kadrosunu kurmuş olacağız türkiye genelinde. bu kadro aralık ayını görmeden şampiyon olur.

pOsk4O6F_bigger.jpg
Gökhan ZanOnaylanmış hesap @gokhanzofficial 10 dk.

Sol bek Asamoah sol açık Arda Turan ikilisinin hayali bile süper
;)

Vida ne tarafından bakarsan bak doğru iş. Alamasak bile fiyatını yükseltiriz.

Ayrıca şu Twitter'da ki TrendTopic olayı ile transfer olduğunu zanneden arkadaşları gördükçe kahkaha atasım geliyor. Beşiktaşlılar ile çok dalga geçiyorum.Bizimkiler aynısını yapmaya çalışıyor. Arkadaşlar Twitter'da TrendTopic ile adam transfer edemezsiniz. Transfer için yöntem bellidir. Gider oyuncuyu ikna edersin,ne bileyim vizyonunu mentaliteni ve planını programını anlatırsın,sonrasında ekonomik yönden iki tarafında çıkarlarının korunacağı bir şekilde anlaşmaya gidersin. İkna edersin ve transfer edersin. Öyle Twitter ile Facebook ile oyuncu gelmez. Sanırsın Negredo ve Pepe trendtopic ile geldi. Eşek yükü para kazanacaklar da öyle geldi.

mükemmel, premier lig kalitesinde topçu olduğunu burada yazdık; muhasebe uzmanları da maliyetten girip aldığı maaştan çıkıyordu. çok net söylüyorum: bu ligde başarılı olmanın sırrı ayağa pas, uzun pas, kontra falan değildir; önde sert pres ve dikine hızlı, yüksek tempolu hücum futboludur. çünkü anadolu takımlarından düzgün savunan, top kapıp üç pas üst üste yapabilen, hızlı kontratak yapıp bunları değerlendirebilen takım sayısı bir elin parmağını geçmez. sürklase edeceksin, tempoyu arttıracak oyuncuların olacak. bu oyuncular tempoyu iki şekilde arttırabilir: önde şok pres yapıp kaptığı topları hemen dikine oynayarak, topu geriden dribbling ile hızlı bir şekilde üçüncü bölgeye taşıyarak. ndiaye bunların tamamını mükemmelen yapabilen bir oyuncu. temposu bu ligin çok üzerinde. iki sene şampiyonlar ligi oynasın southampton yavşar buna.

para böyle oyunculara harcanır. josef ile ozan'a 16 milyon euro cash veren aziz başganım görsün.

Eksisozlukten bi yorum :D

Maldiaye diyenler uyumustur diye atiyorum iyi geceler :)

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Dün Maicon-Serdar Aziz uyumunu begendim acikcasi ama Serdar'in sakatlik sorunu oldugu icin bir stoper sart

Vida Tudor hayrani olmasi gerekiyor yoksa vatan hainidir yani bize gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt