Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah Juventus'ta 1.6 milyon euro net garanti para aliyor.

Guiliano çok kalbur üstü bir katkı vereceğini düşünmüyorum. Katkı verir mi illa ki verecektir. Ama öyle süper star seviyesinde değil, önemli olan Aykut'un onu nerede kullanacağıdır. Malum kendisi 10 numara pozisyonunda oynayanları pek sevmiyor.

Asamoahin tweetlerden sonra olur bu is artik.vidayi alip sol aciga da birini aldik mi takim tamamdir. Seneye sampiyon olup gelen parayla 1 2 superstar diyecegimiz adamlar alip cl kadrosunu olustururuz.

DHSE_6vW0AAHPcb

Linnes sakin ol aslanim ne bu hirs :D

Guiliano çok kalbur üstü bir katkı vereceğini düşünmüyorum. Katkı verir mi illa ki verecektir. Ama öyle süper star seviyesinde değil, önemli olan Aykut'un onu nerede kullanacağıdır. Malum kendisi 10 numara pozisyonunda oynayanları pek sevmiyor.

Usta gordunmu mesajimi yarin oglen bakarmisin asamoah icin.

aslında esofmanlının biraz aklı olsa valbuenayı 10 numaraya ceker ki asıl mevkisi orası adamın yası gitti kanadı herzaman kaldıramaz

brezilyalı cocuk kendsini ıspatlamıs büyük bir oyuncu degil katkısı mutlaka olur bencede ama defansif acıdan cok zayıf diyorlar

Önceki sayfalar da yazmıştım. Sanırım görmedin Murat, herhangi bir rezerve bulunmuyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt